Доста се поинтересувах, дори веднъж стигнах до професора за прилагане на нещото при някаква диагноза. По гласа си личеше, че е възрастен човек, може би към 80-те. При това положение няма как да бъде намерен в обявения състав някъде си, щото няма как да не е пенсионер. Доколкото разбрах, съставът е животински белтъчини от месо и кости, извлечени по някаква специална технология, за да станат разтворими и лесно усвояеми. Събраните дотук отзиви са от "никакъв резултат" до "много добри". За даване на бременни и кърмачета съм категорично против. Макар че бременните сами с мерак ядат меса с хормони и бебетата ядат бебешки млека и пюрета кой знае с какви гадости. Дори гледах по телевизията бебета с растящ бюст от хормони в пюретата!!! Ако съставът действително е извлечен от месо, може да се предположи, че нещото е мръсно или токсично колкото и месото. Може би на тази основа са твърденията , че става и за бременни и бебета. Повтарям - категорично съм против! Като слушам колко хора се втренчват в това или онова, пък не им идва на ум, че се хранят ЕЖЕДНЕВНО с храни които не знаят откъде и как са дошли. Имаше статистика, че в България са произведени прясно и кисело мляко и сирене от суровина в количество 3 пъти надвишаващо произведеното прясно мляко. Чувах и за цехове за сирене и кашкавал, които въобще не купуват прясно мляко.
Въобще трагедия.
Накратко, ако нещото не е по-отровно от месото, и помага - ще съм "за" употребата му.
Ще отговоря предварително - нямам лични и близки наблюдения, а случая с консултацията беше отдавна, и нямам идея хората за които я правих какво са предприели.