страшна си Мер,голяма воля се изисква за този режим на Казънс!
отново се гордеем с теб
Да преди няколко месеца направих този режим,т.е. 1 фаза за 3 седмици-1 седмица се побърках като спрях сладкото,нямах сили за нищо;но и кръвната ми захар не слизаше под 10.(При нормално 4.5-5).
И на ден 4 започна да става промяната,кр.ми захар започна да се смъква,започна да варира-средна,мн.висока,после мн.ниска и така 2-3 дни.В който бях като парцал,и в крайности на настроения,не можех да се съсредоточа,да мисля.Но-след седмица се получи-стабилизира се на 4.2 и така 3 седмици като варираше м/у 4-5.6.Страхотно! Тогава се и поуспокоих,и прекарах последната седмица от режима с най-близките ми-спокойствието е мн.важно винаги,подкрепата,и започнах да си повтарям че съм здрава и нищо ми няма. Лекарства не пих никакви,спрях да си меря кр.захар(че бях луднала по 5 пъти на ден);от време на време си я премервам и до сега ми показва отлични резултати.
От тогава съм мн.внимателна с храната(не вманиачена! за да не си стресирам съзнанието).
90% сурово се храня.другите 10% са от време на време-запарено просо,зеленчукова супа,запарен картоф,кафяв ориз. Следя да не прекалявам с плодовете,че имам склонност.
Та,когато направих режима ми се отрази чудесно;вс.сутрин си правех зелени смутита,салати и дресинги,ядки и семена,авокадо;към края просто ми се ядяха само плодове,не можех да гледам зеленчуци
1 седмица не загубих тегло-но от следвашата започнах, въпреки че хапвах добре и включвах мн.ядки и авокадо.Тъй като не ми беше цел,не съм обръщала мн.внимание,но към 5кг свалих.
След това не направих стриктно по неговата схема влизането във фаза 1.5-включих си постепенно всички плодове,малко зърнени,бобови-но всичко в малки количества.кожата ми беше невероятна,толкова фибри в никой друг режим на хранене не съм приемала(посещавах "офиса" по 4-5 пъти на ден:).
Но пак бих го направила,мн.добре ми се беше отразил.