С майките винаги е сложно, защото трудно приемат съвети от младежта, но това не трябва да ни отказва, нали. Посъветвай я да увеличи физическата активност. Нищо не успокоява така добре като това да си блъскал (тренирал, работил физически труд) до изтощение.
Сега ми хрумна едно билково решение, което може и да помогне за успокоение в умерени количества. Казвам го полушеговито, но ако имах такъв проблем бих разучил въпроса в детайли -- сайтове като Natural News редовно пускат статии за лечебните сили на това растение.
Така де, мисля си за онзи "веселия" вид коноп. Не съм привърженик на употребата му по социални поводи, но пък чета на много места (Natural News имат редовно статии), че помага при много заболявания. Допълнително, ако го сравним с бруталните химии в ония хапчета, сигурно ще излезе направо безвреден.
И сега идва трудното - в статиите, които съм чел, пишат, че полезната част от конопа не се приема чрез пушене, а чрез изстискване на сока и/или маслото от растението. Също така трябва да се внимава и да се взима само от проверен източник, че това, което се продава на улицата първо е боклук, второ май го киснат в разни химии, че да дрънчи по-силно в главите на келешите по градинките.