Привет на всички, които са в този сайт!
Казвам се Белла и от известно време ви чета, а днес реших и да пиша и да се представя!
От една година не ям месо, а от 20 дена съм на сурова храна и малко варени зеленчуци.
Мислех, че е много трудно и невъзможно да се откажа от сиренето, беше ми основната храна!
Но както се казва - няма невъзможни неща!
Занимавам се с йога от около 2 години, но повече самостоятелно, защото така и не намерих клуб в София, който да ми хареса, търсенето продължава.
Поводът да мина на това хранене е здравословен, след като дълго се лутах какво да ми е храненето и се хранех по Зоната на Бари Сиърс, пробвах и разделното хранене, но не се получаваше това, което очаквах!
Може би много бързам да стигна веднага до желаните резултати.
От една година започнах да получавам киселини и да се оригвам след хранене или след прием на течности или след ставане от сън, горе долу почти с "повод и без повод".
Направих си гастроскопия и се оказа че имам каскаден стомах, леко смъкнат надолу.
Започнах медикаментозна терапия - осем месеца без никакъв резултат, докато накрая получих и запек.
Накрая си казах - стига! Време е за нещо друго!
И така започнах да търся алтернатива.
Обърнах се към лекари, ползващи алтернативна медицина - един, втори, трети! Всеки си имаше своя подход и се кълнеше в своя Господ! ......
Последният лекар към който се обърнах беше д-р Гайдурков и той ме сложи на сурова диета и търсейки повече рецепти, попаднах на сайта на Мер "Земя на заем". Чудесен сайт! Поздравления Мер!
И после видях и форума и ето ме тук сред вас!
Надявам се да ме приемете!
Аз и до сега ползвах опита ви, но инкогнито, е сега вече легално!
Благодаря ви за всичко споделено тук и до скоро!