Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Рецепти с пшенични кълнове  (Прочетена 4920 пъти)

Danita

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Здравейте, скоро се регистрирах, до сега само четях. Форумът ми е много полезен откъм информация, а и за подсилване на ентусиазма да се храня по-здравословно.

Дайте идея как да похапвам кълновете от жито - правила съм ги само с мед и орехи. А в солен вариант - става ли да се смесват със зеленчуци, някъде бях чела, че се ядат отделно...
Активен

kokolqja

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 33
Re:Рецепти с пшенични кълнове
« Отговор #1 -: 25-11-2012, 13:00:19 »

В книгата на Атерхов пише че не трябва да се ядат заедно със зеленолистни защото се получават газове наподобяващи миризмата на оборска тор :) инъче със други зеленчуци може
Активен
 

Страницата е създадена за 0.076 секунди с 21 запитвания.