Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ръжени кълнове  (Прочетена 2626 пъти)

ivan ianev

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 133
Ръжени кълнове
« -: 24-11-2012, 19:19:47 »

Обръщам се към суровоядците за съвет. Попадна ми пакет ръж за покълване и докато да разбера технологията го повредих :Confus_3: и да не отиде зян накиснах зърната в буркани. А нататък? Я напишете какво се прави, и то в подробности, съвсем като за начинаещ с кълновете. :Appetit_17: :essen:
P.S. Чух, че има разлика между кълнове и поници. Напишете и за двете.
Активен

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Ръжени кълнове
« Отговор #1 -: 24-11-2012, 19:47:57 »

Накисваш ги една нощ във вода. На сутринта изплакваш и прецеждаш водата, правиш това поне още веднъж или два пъти за деня...Държиш по възможност на тъмно бурканите и това е...до два дни ще имаш малки кълнове...Аз ги ям като добавям към салати или правя крекери от тях  :essen:
Активен

ivan ianev

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 133
Re:Ръжени кълнове
« Отговор #2 -: 24-11-2012, 19:53:41 »

Като ги изплакнеш пак ли им наливаш вода?
Активен

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Ръжени кълнове
« Отговор #3 -: 24-11-2012, 19:55:45 »

не, само изплакваш и прецеждаш  :)
Активен

ivan ianev

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 133
Re:Ръжени кълнове
« Отговор #4 -: 24-11-2012, 19:56:58 »

Благодаря! :flowers2:
Активен

purelove

  • Гост
Активен
 

Страницата е създадена за 0.07 секунди с 21 запитвания.