Зравейте!Казвам се Десислава,на 24 години,52кг.168см.В началото на миналата година се заех сериозно за кача повече мускул и да изчистя мазнините.До преди това съм гледала да се храня колкото може по-здравословно и винаги съм била запалена по спорта.И така в голямото си желание за мускули и тяло с минимум мазнини се тъпчех с протеини най-вече животински!Сега си давам сметка какво ли съм вкарала в тялото си и колко ще ми отнеме да го изчистя.И най-лошото е,че беше с някаква нелепа сел,дори насила
От есента не ям месо,един ден просто си казах-"стига!".От скоро се опитвам да се разделя и с яйцата,като последния ми животински източник на протеин.Нямам проблеми със сиренето и другите млечни,тъй като кисело мляко преди ядях повече на таратор,не казвам,че никога повече няма да вкуся,но все пак...Та идеята ми е да се опитам да се доближа до 80-90% суровоядство.Принципно имам проблем с обкръжението вкъщи,никога не са приемали мнението ми и начина ми на хранене нормално,сега даже малко се подиграват.Но това не ми пречи,важното е,че се чувствам добре!Иначе има някой неща,с които трябва да се съобразявам.Когато съм почивка,ще гледам останалите като са на работа приемрно да си направя някакви крекери,които да дехидратирам във фурната до 100 градуса(знам,че трябва до 50,но нямам възможност да ги чакам толкова дълго).Останалото от менюто ми напоследък се състои от салати,плодове и ядки.Надявам се ако някои има желание да сподели своето мнение,ще се радвам и определено всичко ще ми е от полза.Тренирам от 5до 6 пъти през седмицата средно по 45-50мин.като поне 3 силово.Затова се надявам да не сваля киолограми,но още е рано и си мисля,че нещата са до ген и е срого индивидуално.Принципно не се притеснявам от сваляне,а по-скоро за цикъла,който от година и половина е нередовен.Един път идва,един път не или е много оскъден.Дано се нормализира скоро,защото беше много редовен на 28дни.Много обичам ядки и се надявам количества като 70-80до 100гр.в някой ден да не са проблем и да не ми се отразят