Привет и добро утро
след първи ден гладуване се събудих в 5 след 4 часа сън с ясната мисъл, че ако искам да успея дори частично в постигането на най-новата ми цел в живота, ще трябва 1) да се сдобия с максимални знания и 2) да се обградя с хора тръгнали по същия път. Половин час по-късно вече чета този форум (благодарности Goоgle) и се радвам да видя че има както активни, така и нови "извънземни".
Моята история е доста цветуща но за сега ще съм кратък - израснал съм с типичното българско хранене + силното преобладаване на месо и животински продукти и съм първи в семейството който се опитва да промени това. Претърпял силна и продължителна депресия докато бях студент (не директно дължаща се на храненето), волята ми за здраве и знания за хармоничен живот е по-силна от всякога.
До сега съм се убедил, че постигането на тези цели е да плуваш срещу течението и се надявам, че тук ще попадна на правилните хора които да ме тласкат напред, за да мога един ден и аз да помагам на онези които искат да променят както своя живот, така и живота на хората които се докосват до тях.
С любов,
Д.