Здравейте,искам накратко да напиша няколко думи за себе си и за това какво се надявам да постигна,така че ако все пак някой прочете този дневник да може да реагира адекватно.Казвам ''реагира'',защото силно се надявам тук да намеря хора със опит и повече знания.Приемам всякакви съвети или мнения.
Та да премина към темата все пак
.Смятам да започна соколечение,защото имам проблеми с килограмите.Знам че това не е сайт за диети и отслабване.Проблема не е само в килограмите,а от известно време се чувствам некомфортно в тялото си.Уморена съм,косата ми сякаш оредя и се изтощи,а по лицето имам десетина пъпки,които от 3 месеца не се махат.Чела съм доста за плодово-разтоварващи дни и за лечение със пресни сокове,но тук прочетох и доста неща,които не съм знаела.Сега ще ми е първият път в който ще започна със соковете.Смятам да ги редувам през два часа сок и чай и да изкарам поне 3 дни така.Не се нахвърлям на повече,защото нямам опит и мился,че може и да неиздържа.И искам да попитам какво да очаквам повреме на тези дни.Има ли някакви по-сериозни странични ефекти?