Здравейте, приятели
Държа мощен "инструмент" в ръката си !
Книгата съдържа информация в три направления - идея, вдъхновение и учебник!
Навярно някои познават съдържанието на книжното тяло, а други не. Наскоро сканирах книгата и бих желала да предоставя online копие за всички онези дистанцирани наблюдатели, (за които тематата представлява интерес) и за останалите, търсещи допирни точки в борбата с лечението. Аз не съм нищо повече от част от живота и бих желала да се чувствам напълно еднаква с лицата,които не ползват съдбата си или безпаричието за опразвдание ! Има хора за които и 20 лв са решаващи..
Файла надвишава допустимата големина и не ми позволява да го кача в dox.bg. Приемам всякакви идеи по какъв начин бих могла да споделя файла. Опитах и в няколко сайта за free upload на големи файлове, кача се до средата ими извежда съобщение за грешка .. Варианат за разпространение е и чрез email или skype, но не винаги ползвам достатъчно активно двете услуги. Ще ми помогнете ли ?
СъдържаниеКакво казват другите за тази книга
Посвещение
Предговор
Въведение
Онкоиндустрията и медицинската мафия
Лъжи, пропаганда и алчност
Преследване и отхвърляне
Токсично лечение
Курс по основи на биологията и канцерология
Нетоксично лечение- Алое арборесценс
Оксидативна терапия
Методът на Боб Бек
"Брандт-Кер" - метод за лечение с грозде
Диета "Будвиг"
Селект Будвиг
Диметилсулфоксид, метилсулфонилметан, цезиев хлорид
Ензимно-метаболитна терапия
Билкова комбинация "Есиак"
Честотни генератори
Терапията "Герсон"
Коноп
Хипертермия
Витамин C
Инсулин потенцирана терапия
Лайфуан
Олеандър
Protocel™ (Entelev™/Cancell™)
Натриев бикарбонат
Терапия с ултравиолетово лъчение на кръвта
Витамин B 17
Токсичност
Три често срещани видове рак и кахексията
Честотата има значение
Загнили
Храненето в жизненоважно
Фантастични храни и страхотни хранителни добавкиВодорасли (хлорела и спирулина)
Алое вера (гликонутриенти)
Оцет от ябълков сайдер
Астрагалус
Пчелни продукти
Каранивора®
Котешки нокът
Много лют червен пипер
CocoChia™ и CocoPure™
Коензим Q10
Колоидно сребро
Куркумин
Ехинацея
Елагиева киселина
Незаменими мастни киселини и мазнини
Чесън
Джинджифил
Женшен
Глутатион
Голденсил
Водороден пероксид (H202)
Йод
Инозитол и IP6
Super Greens
Мелатонин
MMS (Чудотворен минерален разтвор)
Медицински гъби
Имел
Масло от риган
Мравчено дърво
Пробиотици и SBO
Protandim®
Протеолитични ензими
Ресвератрол
Селен
Витамин D
Вода
Зеолити
Мръсната дузина
Кажете "не" на ГМО
Аспартам
Флуорид
Ваксиниране
Живакът и болестта на Алцхаймер
Лечение на зъбни канали
Соята - "Магическото зърно"
Кодекс алиментариус
Заключение
Приложения
Препоръчителни клиники за лечение на рак
Духовният рак
Няколко основни неща за физическите упражнения
Давид срещу Голиат
Речник на термините
За книгата: АнотацияИстина ли е, че лечението на рака е нерешим глобален проблем?
Факти:На прага сме на световна онкологична катастрофа.
Диагнозата рак вече е станала синоним на смъртна присъда.
Често причината за смъртта на болните е самото лечение.
Спорът между традиционната и алтернативната медицина става все по-ожесточен.
Променя се парадигмата в медицинската наука, която в областта на онкологията продължава да бъде архаична, антихуманна и защитаваща лобистки интереси.
Решения:ако отчаяно търсите начин да се справите с рака
или ако здравето ви се е влошило след стандартните процедури за лечение - химиотерапия, лъчетерапия или операция
ако искате да разберете кой вид терапия е по-успешен
или ако търсите проверени и сигурни алтернативни методи за лечение
Ако ви предстои да решите кой е верният път към вашето оздравяване, тази книга е за вас!
С над сто хиляди продадени копия за последните пет години и при стотици положителни отзиви след успешното справяне с коварната болест, тази книга предлага най-пълна и точна информация за превенцията и лечението на онкологичните заболявания.
Без съмнение тя може да спаси живота ви и живота на вашите близки!
Какво казват другите за тази книга:„Изследвам рака повече от 20 години. Виждал съм много приятели и роднини да страдат и да умират от тактиката на мошеническата медицинска система. Тази книга е най-пълният източник на информация, събрана на едно място. Препоръчвам я, когато провеждам семинари за рака, и разобличавам корумпираната медицинска мафия, като разкривам престъпната ѝ същност.”
Джон Уинстед, Северна Каролина, САЩ
„Тази книга се откроява от останалите. Изключително завладяваща е и е приятна за четене.”
Франк Купър, автор на „Холестеролът и френският парадокс”, Австралия
„Отлична книга, добре написана и подкрепена с изследвания. Ясно и сбито представя различните видове алтернативни методи за лечение на рака. Задължителна е за всеки, който се интересува от тези видове лечение и се пита какво точно да избере.”
Д-р К. А. Холстед, Лондон, Англия
„Тай Болинджър е написал тази книга, след като е изгубил и двамата си родители и още няколко други свои близки заради рак. Като счетоводител той забелязва най-важните неща. И понеже не е лекар, не могат да му бъдат отнети правата, макар че може би за главата му е определена награда, след като назовава нещата с истинските им имена.”
М. Ф. Пиърсън, Нортхемптън, Великобритания
„Изключително съм радостен да споделя, че тази чудесна и добре написана книга спаси живота на съпругата ми! Информацията в нея е представена по удивително добре организиран начин, като едновременно с това е изчерпателна и лесна за четене. Смятам, че е вдъхновяваща, важна и научна. И въпреки това тя е най-шокиращата книга, която някога съм чел.”
Джими Браун, Пенсилвания, САЩ
„След като преминах през стандартното лечение срещу рак на главата и шията, реших да науча повече за тази болест, за профилактиката и за натуралните природни продукти. Тази книга съдържа цялата необходима информация, като с това спестява часове на търсене.”
Сам Талиаферо, Бокует, Панама
„Имах злокачествен рак и проучих информацията на Тай Болинджър за нетоксичните хранителни добавки, за начина на хранене, както и за съвременната медицина. Всеки, който има рак или познава болен от рак, трябва да си вземе тази книга и да я прочете от начало до край. Днес съм жива, защото направих това.”
Илейн Халибъргър, автор на книгата „Да спечелиш битката с рака”
„Не намирам достатъчно добри думи, за да ви препоръчам тази книга. Тя е една от най-важните, които някога ще прочетете. Затова трябва да я има във всеки дом по света. Тя не е само за хората, които се борят с рака, или за онези, които искат да се предпазят от раково заболяване. Тази книга е за здравето и благосъстоянието (да го имаш и да го запазиш) и за това да се освободиш от болестите (от всяка болест) – не само от рака. Просто не намирам достатъчно силни думи, за да ви я препоръчам. Убеден съм, че тя е най-добрата книга за рака.”
Л. Сайкс, Браунсвил, Онтарио, Канада