Любчо, привет. Отново изкара силна карта от ръкава си ..
Но и този път се налага модераторско вмешателство..( от мен и от Х.Дешев включително)
1. - замених думата "педерастия" , защото не е точна в случая
Съгласи се , че две жени с хомосексуална ориентация не могат да бъдат наречени "педерасти" или "педерастки"
Освен това , в сегашно време тази дума звучи твърде разговорно , остро , жаргонно, и асоциира с определена социална прослойка, от която ние бихме искали да се разграничим, нали? ...
(Да не говорим, че и цялото заглавие на темата не беше на добър български..)
2. Ти доста отдавна беше уведомен, че е взето решение
теми, разискващи религиозна принадлежност и сексуална ориентация да не се допускат! Такива теми хем са доста далеч от самата идея на форума, хем само се изпокарваме
3. Ти доста често се оплакваш, че ти трият постовете из различните форуми...
Добре, след като перманентно се сблъскваш с този проблем, защо не си направиш най-сетне едно блогче, в което да си постваш каквото ти душа иска и да даваш линкове към темите? Така хем няма да ти ги трият ( а ти да се разстройваш) , хем всичко ще е на едно място събрано и който иска ще си го чете и препрочита...
Аз ще съм първият ти почитател! Знаеш, че му "държа края" не само по "здравословната тематика" ...
Винаги съм казвал , че без разбиране на "задкулисието" , което се проявява вече къде ли не, човек няма как да има обективна представа за случващото се в света!! И конкретно тази твоя тема е именно част от това "задкулисие" , което не се проявява САМО в просветата на дечурлигата ... и не бива да се разглежда "на парче" , както го правят в БГ.МАМА и както го прави дори твоя любим Левашев.. (Целта на новата "хомо"-линия далеч не е само за да си оправдаели ориентацията ония горе, "кукловодите", както казва той в клипчето. Явно и той май не разбира , че главното е да се разбият семейството, традициите.., явяващи се сериозна пречка по пътя към "новият ред".. Може и да го разбира , но защо тогава не е дал най-добрият аргумент ..
. Тези процеси са прекрасно изложени във втория том - "Окована свобода" на А. Гълъбов, както и в редица малки и независими блогчета из нета.)
Това , което постваш при нас , си е ценно само по себе си , но е добре да намериш начин да не го изтипосваш в този му вид. Ако няма да е твой блог, поне да е препратка към форум, по-подходящ за целта. (хнет.бг да кажем ) И например в "чесалката" да даваш линка. Повярвай ми , този който по принцип се интересува , няма да го пропусне , без значение къде си го сврял ..
Засега ще го оставим , но в бъдеще гледай да е "по-така"..
Преместих го в раздел "духовно развитие" с оглед на същественото в информацията ти: Родителите ( а и не само те) трябва мъдро да преценяват доколко удачни ( и/или духовни ) са новите "съвременни" модели , които им се "спускат" отгоре и им се представят като еталонни!