Искре, длъжен съм да вметна , че изказаните от теб (по този начин ) "мнения" с голяма вероятност ще убият ентусиазма на rima да ни разкаже за системата на Бари Сиърс.е, бате Бино, то, ако това й убие ентусиазма, това значи, че едва ли е твърде голям, а след като не е... ми, кво да ти кажа
а и така ти пък не убиваш ли моя ентусиазъм да се изкажа в темата за Зоната!
да не говорим колко ентусиазирано почнах отпреди, като най - важното ми беше абсолютно точното съвпадение като време, до секундата даже, на нейния и моя пост!
това едва ли се случва често, явно сме поне тогава били в една зона по отношение на пускане на пост
ПО този начин много съфорумци биха се почувствали ощетени и вместо да прочетат резюмето на rima, ще трябва да си купуват книгата, ( която не е малка) е, тук си съвършено прав / както в повечето случаи, де!/
добре е да прочетат резюмето на Рима, за да знаят, че няма нужда да купуват книгата!
А ти вече втори път я апострофираш, като не предлагаш достатъчно убедителен аргумент.. Sad ( което намирисва даже на нихилизъм..)
хаха, прав си, по отношение на тази книга съм нихилист пълен!
НО, не трябва ли тя да ни даде аргумент, че теорията си струва, а не аз да давам аргументи за очевидни неща... та, човек, ако един опонент и то нихилист, не може да изтрае, как ще изтрае на цялата тази зонотерапия!
А и ни тренира да търсим повече гледни точки, на база на които да вземем решението си, а не да изхождаме само от това, което вече знаемда, но има неща, с които и не бива да си губим времето, защото не са сред гледните точки за база за вземане на решение.
а и ти сам си писал, че колкото повече знаеш, толкова по - трудно ти е да се изказваш категорично за дадено нещо, така че явно човек не трябва да знае чак толкова, че иначе хептен ще я вапца с вземане на решение!
както и да е, щом това е проблем, мога и да не пиша в Зоната!