titan телефона е номер едно в света.Първо исках розов I Phone 5Ц, но тези телефони са на същата цена, а нямат нищо специално, освен ябълката на гърба и ме запали розовият цвят, a xperia ray си купих преди 3 години и преди да го счупя беше добър телефон и менюто е добро. Samsung ми е много цигански телефон. За майонезата и хляба,който ям си прав на 100 процента, ама не мисля, че тук някой ги е отказал нещо вредо напълно. Не знам кой как яде , не всеки е стриктен, някой хора се изказват прекалено за себе си. Лъжата ме дразни, така че когато усетя някаква лъжа се демотивирам. Не мисля, че има светци сред нас,но поне да бяха малко честни.Макар и да съм правила гладувания и сега усещам, колко здравословно се храня от март 2012 година, макар че знам много неща, които все още не съм изпробвала,важното за мен е да не ми се наложи да повърна. Просто това ме травмира ужасно много. Все пак имам някакво напредване. Аз си казвам на всички че съм веган и че съм суровоядец, макар че съм била 100 процента суровоядец преди, но ето че в момента не съм и какво да кажа- сега съм веган само. Или пък година и нещо не съм яла месо, а ако съм опитала няколко пъти съм отишла да повърна и какво да кажа, че ям месо така ли? Ами не ям месо и не обичам месо и млечни продукти, защото две години ядах и повръщах по килограми храна-понякога съм стигала до 15 килограма на ден и после се чудих да не би да съм луда и изобщо дали мога да изляза от това състояние. Сега ми се случва да ям боклуци, не съм вкъщи и около мен няма човек, които да не го прави.Радвам се за себе си, че започвам да излизам навънка, че се промених много за това време все пак и пак правя грешки.Ето например днес не съм яла сурова храна- само веганска, но вчера ядох салата от рукола, айсберг и кълнове от броколи и съм много благодарна. Утре пък мисля да пия сок от моркови и бяло цвекло зза които също благодаря ужасно много. А парацетамола нямаше как да не го изпия, защото ме болеше цялата долна челюст о тези два кътника, а ще ги оправя след 6-ти така наистина много съжалявам, че ми се наложи, аз не обичам тези гадни хапчета и анестезията също, но без нея могат да ми побелеят косите докато ми читят каналите от нерва, а и 2 зъба.Знам, че и пломбите са опасни,но ще се жертвам за зъбите си.
ribkata искрено ти благодаря ! Благодаря за подкрепата, чувствам се по-добре след като спрах цигарите.