Много интересна тема
, как да не се включа и аз
.
Съгласна съм с DarbyMac, форума е прекрасен
, но е хубаво и отвреме-навреме да се виждаме на живо
Иначе конкретно по темата, завърших география в СУ, а после и маг. приложна лингвистика във ВТУ. Езиците винаги са ми били голяма слабост, с удоволствие уча и така по-скоро се разтоварвам. Известно време бях в много голяма компания, накрая отговарях и за отдела, но в един момент започнах сама да си говоря. Почти нямах почивен ден, и в малките часове ми се обаждаха за разни проблеми, направо бях пред разпад, така да се каже
. Да не говорим, че с колегите положението не беше розово,имаше и свестни, но винаги се чувствах различна с идеите си, общо взето в повечето случаи, когато решах да споделя нещо ме гледаха странно или с насмешка. Затова теглих чертата, сега съм в една малка гръцка фирма, чувсвам се много по-добре, няма този фалш и тази болна амбиция в сегашните ми колеги.
Също като повечето от вас искам да живея в гората да отглеждам цветя зеленчуци и деца
, но и таткото трябва да се намери все пак
. Иначе ми се занимава с нещо творческо, или в някоя организация, свързана с някакви културни събития, знам ли, то на повечето места е прогнило, но няма да се отчайваме
. За сега това е от мен
. Целувки на всички