Здравейте и поздрави на целия форум,
Чета ви от близо година и честно, много ви се радвам. Така, отстрани си чета и си се радвам
. Пък реших да започна нещо, че и на себе си да се порадвам.
Толкова много искам да направя нещо добро за себе си... За съжаление, разстоянието от искането до моженето ми се струва длъжко. Или пък не толкова, ако получиш добра начална скорост. Разсъждавам си, защото мисля, че има и много други като мен, които се канят, канят, а днес, а утре, от този понеделник, чей ся тия празници да минат, този понеделник ми е отговорен, не мога баш ся и тн. Намирам си безброй извинения - не спортувам точно сега, щото нямам екип. Не правя клизми, защото се притеснявам от приятеля ми. Не се храня правилно, защото в работата нямам условия. Не постигам мир със себе си, защото животът ми е напрегнат. Държа се зле, щот мога. И пуша, да му се не види. Абе, като че ли в главата ми има отделни институции с тегава връзка помежду си. Едната иска, другата протака.
Сега и позитивната част. Движейки се със скоростта на ранен охлюв започнах. Факт е, че съм тук. Започвам да изключвам някои неща от менюто си - месо, джънк фууд, да включвам нови - сокове, зеленолистни. Купих си някъв смотан иригатор и помолих приятеля ми да ми направи нещо да го закачам. Той пък не ми се подигра... А, не било толкова страшно, значи... И книжка на Малахов чета. Много инфо, малко действие е тая моята работа.
За протокола - на 42 години съм, 170 см, 68 кг. Като цяло се чувствам добре. Наложи се да ми махнат един яйчник, на шийката на матката ми се появяват полипи и папиломи. Махаме ги, като се появят, те после пак, и така.
Какво трябва да стане, че да пришпоря нещата? Абе, аз знам, ама не ща да се стига до там.
Поздрави и прегръдки на всички!