Привет!От години следя публикациите тук.Темите са изключително интересни и разнообразни.Реших да се регистрирам за да имам възможността да получа нови знания и разбира се ако мога да съм полезна с моите.
Казвам се Клавдия,на 23г.съм,аз и мъжът ми си имаме един 6 месечен "фъстък". И двамата с мъжът ми се стараем да живеем възможно най-природосъобразно.Живеем извън града,гледаме си храната сами,много рядко употребяваме купени продукти.Не сме суровоядци,може би все още не сме дорасли.
Но аз вярвам,че за всичко си има време и това ще се случи тогава когато трябва.
Не обичам да насилвам нещата.
Вярвам,че бог е в нас,и всеки един човек е тук с мисия,но за съжаление има общества който ни пречат да осъзнаем божествената си същност защото когато човек е лишен от знанието тогава е по лесно манипулируем.
Спортувам всеки ден главно йога.Това което за мен е много ценно е умението да сме търпеливи и спокойни,както е казано търпението е злато.
Миролюбив човек съм,не обичам да влизам в спорове,нито да се налагам.Предпочитам да отстъпя и да оставя човек сам да реши дали иска да ме чуе.
Професията ми е сценарист и режисьор,все още се уча разбира се,последна година съм.
И така това е за сега,ще се радвам да науча възможно най много от вас