Здравейте, казвам се Митко
и живея в Пловдив от около 17-18 години.
Спрях месото преди 13 години, но в последните няколко години започнах
да се замислям и да правя опити да се лекувам с хранителни режими,
процедури по пречистване и смяна на храната в регулярното ми меню на трапезата по принцип.
Следя сайта отдавна и наистина той дава по един естествен начин информация, практична, от хора
с опит и много преживелици. Есенцията и философиите на най-важните течения и учения за храненето са структурирани и подредени добре и последователно и човек може да пробва веднага нещо на практика, като всички стъпки и възможни евентуални грешки са описани подробно и ясно. Така де
И аз като много други си имам своите проблеми със здравето, които ме подтикнаха да променя начина си на живот от гледна точка на културата на храненето, набавянето на енергия като цяло, отношение към нея и съответно и начин на изразходване и трансформирането й. Боря се със студени крайници, трудно наспиване/събуждане, трудно запаметяване, лесна изморяемост и прочие. Бих казал, че имам своите малки открития и победи, но като цяло те не са много трайни: ту влизам в ритъм, ту излизам. Изводът ми че, промяната на начина хранене и въобще грижата за естестественото съществуване на тялото и организма, те кара да помениш дори социалния си живот и хората, с които се срещаш и виждаш, начина на мислене и възприятие на околния свят. Най-важното, което осъзнах за себе си, че не може да промениш храненето си, без създаване на допълнителни навици, които са извън автоматичната урабанизирана хранителна система.
Май малко доста написах, но това ми дойде на момента.
Здраве и хармоничен живот на всички ви пожелавам с голяма Благодарност към създателите и подръжниците на сайта и неговите участници!!