От може би две години влизам ,чета ,разглеждам Вашият сайт.Правя експерименти със себе си,вдъхновена от Вас.
До днес нямах с какво да се похваля,имам впредвид чернодробното прочистване .Все не ми се получаваше.До преди два дни ме сви жестоко жлъчката ,болките бяха ужасни,започнах ударно да пия на 1 час зехтин и лимон,към 17 часа болките вече бяха нечовешки,зверски и изпих един спазмалгон и течен аналгин,намаляха но не спряха.Загрях си областта на дроба,но нищо не ми помогна.Станах сутринта като убита и тръгнах да търся една билка ,спомен от детството ми (баба ми я вареше) намерих я и направих чай ,изпила съм може би 400 мл,направих и зелен чай за разхлабване и него изпих,направих и 3 клизми до бистра вода.Болката не спря,и днес след обяд ме болеше но от умора съм заспала ,събудих се и веднага изтичах до тоалетната (Ще бъда доста образна,за което ме извинете),пуснах водата и случайно видях че нещо плува ...........вгледах се и трябваше да го извадя за да го разгледам ???Хора,ПОВЯРВАЙТЕ по голям ужас несъм изживявала ?! Тази "ГАД" е голямо колкото средния ми пръст и дебело толкова,няма мирис на нищо,слузесто ,гадно,отвратително ...точно като пастет .Разчоплих го и извиках от ужас ....без майтап
Вътре мърдаха едни малки бели точки,имаше зеленикави,слузести нишки.......ОТВРАТИТЕЛНО! Какво се случва с мен???Не ме боли вече така силно,има тъпа болка.Но се скъсах да повръщам,от това което видях.Едва ли ще ми повярвате но си измих ръцете с Вениш. Какво направих