И така стигнах и до второто Чернодробно прочиствне - оживях и този път!!!!
Вчера от 16 часа започнах да нагрявам дробчето си, към 19 часа си направих по 200 мл зехтин и лимонов сок. Този път ги смесих, смесени се пият сравнително по лесно, макар че и така емайлът на зъбите ми се сърди.
Някъде до към 20 и 30 успях да изпия почти всичко и легнах неподвижно в кревата!
Към 22 часа почувствах силно изпотяване, замайване, бучене в ушите, Адът се беше разтворил и с изкривена усмивка ме викаше!
Нямах никкави сили нито да сядам и да дишам през дясната ноздра нито да си слагам лют пипер на езика, едвам стигнах до WC и си казах, ако някой иска да излиза от мен да излиза сега! Но никой, освен оскъдна порция урина нищо друго не искаше да напуска тялото ми!
Отново си легнах и най-вероятно съм заспала или поне съм се унесла до 1 часа, когато отново започна същия Ад, този път почти пълен спазъм на вегетативната нервна система!
Отново се добрах до банята, гушнах един леген и сервирах салатата от обяд полята обилно със дресинг от зехтин и лимон!
Олекна ми!
Върнах се в леглото и отново съм заспала. Събудих се по обичайното време 4-5 часа. Полежах малко и станах. Направих си клизма, нищо от споменатите "камъни" не излезе!
След 1 час може и 2 излязоха няколко с големина на лещени зърна и ддо сега толкова.
Как се чувствам, ми не по различно от друг път след трудна нощ!