Незнайко, подходите за промяна на състояние (наричано болест) са много и са принципно еднакви по цял свят, от хилядолетия (независимо, че замърсителите се променят).
Прилагането на някой(и) подход(и) при точно определен човек с точно неговите безброй особености винаги е конкретно, с дозировки, определяни от душевното и физическо състояние, как точно човекът се повлиява от даден подход и пр. и пр.
Както електричеството, моторните превозни средства, слънцето, водата и т.н. и т.н. може да се ползват за благото на човека, а може и да го убият, така и леченията...
Не бих могъл от този екран да давам конкретни съвети.
Който иска, да заповяда - един първи лечебно-учебен курс е с продължителност 40-45 дни, от тях 15 - извън работа, къща, семейство, голям град... "Откъсване от производството" е 15 дни - това е най-краткия срок, след който всеки може да постигне медицински значими и добре видими подобрения.
Иначе и едно хранене да пропусне човек, и една клизма да си направи, все е полезно, нооо, доста по-малко.
Нека да не мислим, че изменения, създавани десетки години, сега ще ги премахнем/възстановим с 3 дни пиене на вода (но ако може и да не ми става лошо, да не ми се спи, да имам сила и пр.) и след това зелени/пресни сокове и ... готово. Само зощото сме намерили вълшебния форум.
Както завършваше един хубав филм: "...You have to earn it..."