Бързака, дай малко повече инфо за себе си. В смисъл какво работиш, спортуваш ли?
Преди години все нещо ми куцаше здравето. То не бяха аритмии и ускорен пулс, то не беше високо кръвно, то не беше колит. Та пиех по 5-6 хапа на ден буквално като пенсионерите и бях редовен посетител на спешното. Към всичките медикаменти бях зависим. Преди 3 години обаче казах "стига толкова". Бях повече от убеден, че самите лекарства ми вредят и захвърлих всичките вълшебни молекули на магическата фармацевтика. Много труден период от три седмици изкарах, а симптомите на психологическата зависимост към лекарствата отшумяваха повече от година след това. През това време почти всички здравословни проблеми изчезнаха с изключение на колита и нещо като световъртеж, който ми остана. До този момент от живота ми не се бях занимавал с физически труд, но си намерих работа в чужбина и това обстоятелство се промени. И до ден днешен почти ежедневно съм подложен на големи физически натоварвания в работата ми и отделно по около 25 км с велосипед изминавам във всеки един работен ден. И точно това са нещата, които ме освободиха и от останалите здравословни проблеми, които бяха останали. Изчезна и колита изчезна и световъртежа и в момента съм здрав като бик. Та мисълта ми е че и стреса и физическото натоварване каляват организма, колкото и парадоксално да звучи. Ако чака човек само на хапове и илачи има много да си чака. Нашият начин на живот, светогледа, възприятията, спорта и физическата активност като цяло, всички те имат отношение към здравословното ни състояние, а още по точно е да се каже, че те го оформят.