Здравейте,
явно не мога да се справя сама с този проблем, който, както едва наскоро разбрах съм имала от 25 години. От близо 5 години започнаха да се появяват мехурчета на дясното ми бедро. В същото време имах болки по протежение на крака. От друга страна лявата страна на тялото ми беше отпусната и левия крак по-дълъг от десния. Тази разлика в краката, а и в частите на тялото, сякаш разделено на две датира отпреди 25 години. Навремето лекарите не поставиха диагноза херпес зостер, защото не избиха тези мехурчета, но заболяването протича и без тези видими прояви.
От известно време, обаче, свързах различната чувствителност на двете половини с тези мехурчета и един лекар, хомеопат ми каза, че херпеса е хронифицирал. Симпотмите ми минават с иглотерапия, но самото заболяване-не.
Гладувам, разбира се, но до 8-9 дни, а това май е малко за такова упорито заболяване. Гладувам около 3-4 пъти в година и през останалото време се опитвам да се храня главно суровоядо. За съжаление, когато пътуваме със съпруг ми, ни е малко трудно да спазваме суровоядството и минаваме на готвено(без месо), всъщност почти винаги веган.
Има ли някой съвет как да се оттърва най-сетне от това заболяване. Вече ми се случва почти на 1,5 месеца един път. Все пак е добре, че сега поне избива, нали? Някой има ли опит? Много благодаря предварително.