Здравейте. Аз съм изумена от влиянието на суровата храна изобщо върху целия организъм. Искам да споделя с вас колко добре се чувствам, когато съм на сурова храна. За съжаление по празниците и последната седмица се поотпуснах доста и си позволявах доста прегрешения, но съм окрилена от мислите за житния режим.Твърдо ще го спазвам! Между другото, що се отнася до теглото- смъкнах 8 кг за 2месеца.Чувстам се супер. Не съм толкова уморена, наспивам се бързо, нормално посещавам WC. Изобщо супеееер.Ама пуст му хамеллик.Много се мразя за този голям апетит, но остават броени дни до 03.февруари. Този сайт такива сили ми дава....Не съм предполагала, че могат толкова вкусни неща да се приготвят от сурови продукти. Моите дъщери започнаха да харесват моя режим, защото постоянно има фруктиера на масата пълна с плодове и плодчетата им намигат и викат"Изяш ме!" И те не устояват и ги унищожават. Ще ви призная нещо интересно... Моят съпръг преди няколко дни имаше рожден ден и аз реших да му приготвя сладкиш, с който да почерпи колегите си. Аз когато готвя , никога не мога да направя два пъти едно и също нещо и добавих настъргана сурова тиква/мнението на съпруга ми е ,че тиквата е само за прасетата/.Когато вечерта се върна в къщи бях събрала всички овации на колегите.А той заяви,че този път десерта е бил най-невероятния от всички пъти,в които съм го правила. Вълшебството на суровата тиква!