Използвала съм урина за лечение.Имам книгите на Малахов и Амстрьонг.Не мога да кажа какви резултати постигнах, защото приложих още доста методи за лечение.Урината обаче действа много добре , когато се намаже с нея кожата и при порязвания и рани.Това го знам със сигурност, защото го изпробвах.Не може да се твърди със сигурност, че лечението с урина е менте.Навремето много добър руски лекар е излекувал баба ми от воден плеврит, с природни средства и без антибиотици.Друг руски лекар, минавайки през Добруджа и виждайки болният ми от жълтеница вуйчо го излекува с прах от изгорени пръчки от липа , този прах го е поставял в топло прясно мляко.Знам от моите дядовци и баби, че руските лекари са били перфекционисти при лечението с природни средства, също и перфекционисти при диагностиката на различни заболявания.Този руски лекар и сега го споменаваме.Казвал се е Д- р Шустов и 40 дни е лекувал баба ми, носил е всеки ден топли , приготвени от него шишенца с концентрат от билки в дома и.А баба ми, тогава младо момиче е била толкова зле, че е щяла да умре от воден плеврит.Днес никой български лекар няма да се захване да приготвя саморъчно билкови лекарства и да ги занася в дома на болния без да му плащат за това.Наред с всичко останало в нашите болници много често се бъркат диагнозите на заболяванията.Ех, времена , ех - нрави.