Прави са момичетата по-горе, повечето сме минали по този път, няма да се плашиш .. Atlantis
Лицето ми се изчисти след 30 годишнината .. но преди цикъл пак ми се появява някоя пъпчица тук и там
С риск да бъда линчувана, защото ще спомена марка на продукт, ползваш химия.. искам да ти споделя последно.
В най-кошмарният ми момент, след завръщане от Кипър .. а там беше мега горещо, пясъци и ветрове + моята мазна и чувствителна кожа, можеш да си представиш на какво приличах.
Та реших да пробвам крема на Гарние: Pure, този който е с краставици.
В началото си мажех цялото лице, той хидратира и абсорбира мазнината на кожата .. дори я матира, но не това ми хареса при него ами крайният му ефект да не остава белег след третирана зона.
Сега, повече от 15 години е все още част от козметичните ми принадлежности.
Ползвам го когато нещата излязат извън контрол за всякакви ранички, екземи и прочие.
Почиствам нараненото място и слагам една солидна капчица от него. Не го размазвам, оставям го да засъхне така. Като изсъхне се отронва сам, след макс 3-4 дни ще падне коричката от нараненото място, сложи още една капчица от крема върху зачервеното петънце.. след два дни ще се обели и няма да имаш белег след това.
За урината съм чувала, но никога не съм пробвала. Знам само че трябва да си здрав за да я ползваш.
Урината на здрав човек е безцветна без мирис..