Драги съфорумци , в анкета се отговаря с "да" или "не".
Отговор - "
Да остане , ама при едно условие".. това вече не е анкета./ да не говорим, че се наспами дори и тази тема
/
Искрена НЕ МОЖЕ да бъде друга, освен такава , каквато я познаваме!. Това важи и за всички ни - не можем да си сменим характерите! Бяха й правени МНОГОБРОЙНИ забележки / и от мен , и от десетки съфорумци! /, тя обещава чистосърдечно, но после пак не издържа ..
Сега като мина време / от последният цикъл миналата година / и като се заговори за напускане - омекнахте
А забравихте как беше - груби подигравки и иронии към нея, сърдити и настойчиви молби за бан- „ ако тя не се махне, аз напускам! ", упреци към мен, че не се намесвам, а било крайно време..
Е как да стане , мили мои - пак имаме агне и пак вълк - как да стане агнето да е цяло ?
Добре, щом няма отговори по анкетата, и щом никой не заяви желание да помага като модератор , значи пак на мен се пада "подаръкът" - да преценявам на място за всеки конкретен случай. Ще преценявам в интерес на форума! Естествено , според способностите ми и според преценката ми, все пак не съм машина да ми се зададе програма..
Аз лично не се дразня от Искрена, отлично се разбираме , обсъждаме си с нея различни теми и по скайп. Единствената ми молба е да пуска по един пост , а не откос от 5 поста един след друг!
Вова, не става по този начин, както го предлагаш, френд. Теоретично е супер, на практика - абсурд!
Многократни опити е имало , както тук ,така и по други форуми ! НЕ става да подведеш хората под някакъв шаблон, можеш само на база шаблона да банваш и толкоз. Колко ядовме съм имал тук през годините - идва някой бабаитин / като "ортодоксалния" "Ванина" "Миоджералвомбо" и куп още , то да бяха един или двама
.. / - ти му правиш забележка,говориш му човешки няколко пъти, сочиш му правилата на форума , той ти отговаря - "АЗ ПРАВИЛА НЕ ПРИЗНАВАМ ,ЧОВЕЧЕ"
Май най -правилно си е с тоягата , без загуба на нерви , с молби, и кандърми, с нежност и съпричастност, както го правим тук..
Обадете се на Христо Дешев да ви каже как действат в най-големият интернет форум -
-
http://www.reddit.com/ с 272 000 члена - за една грешна дума - бан!
Като искаш, оплаквай се и на молголския поп. Вече цяла седмица не мога да си пусна темата за интерферона ,докато съм зает и потопен в междуособици и несъществени говорения