Здравейте,
чета форума редовно, коментирала са малко, така съм преценила, няма да обсъждам защо в момента.
За всички би следвало да е ясно каква е целта на този форум, но напоследък като страничен наблюдател трябва да призная че нещата се разводняват...
Бях помолила веднъж Искрена да не пише на тема религия, защото наистина беше много дразнещо да чета всеки неин пост с религиозен оттенък, но...чак да се изгони! За мен това е крайно. Съгласна съм с нея, че някои участници във форума бързо го напускат или се обиждат когато се постави на по-строго обсъждане техния режим, здравословни навици...Ами това какво е? Не е ли крайност и нежелание да се погледне/поне/ и друга възможна страна?! Защо веднага се приема като заяждане?
Защо просто форума не изпълнява основните си функции, а ние, участниците в него да споделяме, обсъждаме/без личностни нападки/,и да си помагаме кой с каквото и колкото може.
Искрена е член на форума, тя има и полезни постове, ако просто спре да пише толкова крайно религиозно, а пише конкретно според темите тук не виждам защо да го напуска...Все пак това е форум за да споделяме и да се учим, да, някои хора имат повече опит и пишат често, това означава ли, че те решават кой да е тук и кой да напусне?!