Здравейте, казвам се Венци и съм от Варна. Попаднах на форума не заради храната, а чрез линк по друга тема. Полюбопитствах из дебатите и лека-полека се зачетох. Открих неща, които ме интересуват и реших да опитам да вляза! Защо "опитам"? Ами щото може да не ме пуснете
: Ям същото, което и Вие, с наслада! Квасен хляб, който прави моя приятелка, салати със/без семена и кълнове, варива, сурови/на пара зеленчуци и плодове. Е, обичам и сирене, медец и рибка, пия прясно мляко, но....по-важното за Вас е, че често ям всичко това, като гарнитура! Демек, употребявам м*со!
Да, знам че трябва да искам прошка, ама съм се нагърбил да нося тоя кръст! Пък и няма все за ядене да се говори тука я. Видях и други интересни теми в контекста на форума! А обмяната на опит винаги е била по-добрата! Та, смирено очаквам вашето разрешение да се появявам сегиз-тогиз! Ако до няколко дни никой не каже "здрасти", ще сметна че заради тоя ми грях съм неуместен тук, ще Ви оставя в крепко здраве и ще потъна в яростната нощна, зимна виелица!
Поздрави на всички!
ПП. От 37 години съм професионален музикант, а 4 преди туй, сефте проплаках