Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ядков пастет  (Прочетена 3881 пъти)

Zi_pro

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
Ядков пастет
« -: 11-03-2015, 08:04:17 »

Здравейте този пастет е уникално вкусен
Продукти:
100 гр. сусам
100 гр. черени орехи ( имат силен аромат и става много вкусно) или други ядки
100 гр. слънчогледови семена
3,4 стръка броколи
Много малко коренче джинджифил
1 лимон
2 скилидки чесън
1 с.л. Мед
1/2 Ч.ч зехтин
Орехите и слънчогледовите семена се накисват предварително. Смила се първо само сусама след това се слагат всички продукти в блендера до получаване на хомогенна смес
Добър апетит ! :Content_22:
Активен

бате Бино

  • Заместник админ
  • Hero Member
  • ****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4020
  • дипломиран рекреативен специалист
Re:Ядков пастет
« Отговор #1 -: 11-03-2015, 10:01:43 »

Черен орех откъде си набавяш? (Или може би не си в БГ).  Тук това дърво се среща извънредно рядко. Ако го има,то е все в някакви ботанически градини , където не върви да се покатериш и да си набереш  :-\ :-\
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.

desssislava

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re:Ядков пастет
« Отговор #2 -: 11-03-2015, 11:20:45 »

Черен орех продават на Био пазара в МОЛ Варна в събота.
Активен

grow

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
Re:Ядков пастет
« Отговор #3 -: 11-03-2015, 13:03:36 »

Ами сусама, от кой вид е?
Активен
If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..

Zi_pro

  • Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
Re:Ядков пастет
« Отговор #4 -: 11-03-2015, 21:24:28 »

Не съм във България но имам дърво черен орех под прозореца и си взимам от там и понеже черупката е изключително твърда се запазва през зимата непокътнат в началото е странен аромата му но в последствие ми стана много вкусен :essen:
Сусамаът е обикновен суров
« Последна редакция: 11-03-2015, 21:27:17 от Zi_pro »
Активен
 

Страницата е създадена за 0.057 секунди с 23 запитвания.