Здравейте!
Ще съм благодарна, ако отделите време и прочетете нашия случай. Възрастната ми майка-86 г, след вирусна инфекция и антибиотици пред около пет месеца започна да отслабва, загуби сили и ѝ прилошаваше главно нощем.На легло е, но сега когато се чувства по-добре се разхождаме Изследванията от тогава показват,че няма сериозен проблем в бял дроб, черен дроб , жлъчка и бъбреци. И двете не искаме да се подлага на мъчителните гастро- и колоносопии,които, ако установят карцином.....лекарите вдигат съвсем ръце на тази възраст.А и операции …химиотерапии- безнадеждна работа.. По моя преценка има тумор на дебелото черво.За това време изключихме животинската храна и приема сокове от моркови,спанак(когато го имаше) червено цвекло, целина и краставица –общо 1,2л. Храни се със зеленчуци варени и на салата,леща, елда,плодове,ленено олио, малко пълнозърнест хляб, ядки(бадеми, орехи,тиквени, слънчогледови,-общо смлени ),боровинки и годжи бери-общо около 100гр. и пие около литър и половина чиста вода.Правихме клизми(защото трудно се изхожда ) -10 дни с лайка всеки ден ,10 дни с кафе всеки ден,а след това през три-четири дни.От два месеца взема горчиви кайсиеви ядки по 25 бр.Един месец приемаше противопаразитна билкова програма ,а също и храносмилателни ензими+спирулина и пробиотици+ хлорела.От два месеца давам и аминокиселини пролин 2 гр, лизин3гр,вит. С 5гр,ЕGCg-1гр. по д-р Рат.(дозите са по съвет от форум) От един месец пие и руските пептидни биорегулатори Ревифорт ,Имусил, Панаксод,Мезотел, ПК 16.(всички препоръчани продукти при рак са много скъпи)Като цяло състоянието ѝ поне не се влошава, но се появи кашлица с храчки,афти и възпаление в устата, кожата ѝ стана много суха и набръчкана на цялото тяло. Преди седмица решихме да опитаме клизми с ЦДС, не смея през устата ,защото лесно ѝ прилошава. След 5-та клизма отново ѝ прилоша през нощта. И не продължихме. Искам да опитам Тодикамп .Моля за съвет. Къде греша? Какво друго може да се направи?Ще съм много благодарна за всяка идея!(май стана дългичко и объркано)
Виолета