Здравейте,моля за помощ и съвет... Положението ми здравословно е много омазано. Да не навлизам в подробности че е дълго ама някаква инфекция ме бутна преди 2 години и оттогава се боря за здравето и живота си и нищо не помага.Започна с едно голямо хеморагично петно + дребни тъмни пъпчици по краката с променена чувствителност... Имаше едни серологии за лаймска болест много спорни и ме утрепаха от антибиотици и химии. Тогава ми счупиха храносмилането. Лаймска незнам имаше ли нямаше ли и дали още има. Свалих 30 кила-сега съм 60 на 176 см...Просто всичката мастна тъкан и излежда и съединителната след нея се стопи буквално.... Хлабав съм като кукла на конци - оня ден дигнах една туба 10 л и тръгна да ми се вади рамото..Всичко ми виси по кокалите - кожа, мускули... Токсикацията ми е много висока, явно се самоинтоксикирам от неработещи процеси в тялото..Нямам сън, храносмилателния тракт изобщо не работи, вече почти не мога да ям..днес съм на един морков и малко зеленчукова супа.. Опитвах много и различни неща за трепане на паразити и други патогени, всевъзможни чистения.... Хран. тракт е акцент..Мисля че там се генерират токсините... Мирише ми едно кисело такова...ама какво е това киселото никой не казва..повече стомашен сок ли е , жлъчни сокове ли, резултат на гниене ли.....каквото и да ям все така си мирише.... Целия тракт е възпален.. Най различни аномалии се случват- излизат ми като пъпки но от тях не излиза гной а лимфа.. От порите по лицето пък излиза бяло и мирише лошо.. Докторите естествено нищо не откриват нередно.. Всичко излиза нормално, вкл. са ме дупчили закостен мозък, биопсия на втвърден възел, лумбална пункция..Никъде нищо нередно...обиколил съм маса алтернативни диагностики... Бях писал за Стоян от Костенец и при него ходих и неговите билки пих към 2 месеца-той беше казал че е рак..Един пък друг ми искаше огромна сума пари да излекувал някаква непозната за науката бактерия дето само той я знаел...За червата най много мнения има че панкреас/жлъчка объркват средата и от там са всичките патогени, защото съм сигурен че има, най малкото гъби и спори много... Преди това остро начало пак имах едни леки проблеми чревни и мисля че е избило от червата нещо и е навлезнало в кръвта след някакво хранително отравяне или паразит, знам ли...но червата са пропускливи от възпалението /направо усещам как храната избива в кръвта и почва да ми прави алергии/автоимунни реакции и възпаления по тялото/ и лигавицата е изтъняла според проктолога...
Сега пробвам някои последни схеми по конкретно ще пробвам тия Тодикамп, асд2-за него четох много неща които приличат на моя случай..ама ако не усетя че съм на прав път остава да опитам последно глад преди ,ако така или иначе ще се мре....а и явно не мога да налучкам правилна схема .Та искам да помоля за 2 неща, за гладуването -правил съм 15 дни на ябълки...Само на вода не съм.. Като се има предвид липсата на мазнини и крайното изтощение на организма /не съм на легло все пак, ходя на работа някак/, по какава схема да го направя, някой с личен опит да помогне, не мога сам с четене на книжки да реша какво кое как, захранване...и ще помогне ли и подходящо ли е при всичките гъби бактерии недоизбити паразити /може би/, дисбиозата /пробвал съм най различни пробиотици, квасове и тъпотии, подозренията за хронично възпалени панкреас и/или жлъчка че и за капак тия подозрения за лаймска, макар че я трепах по по 3-4 начина уж...ама тя не се връзва с чревните проблеми изобщо.. а ако някой се сети нещо друго..ама то трябва да е някой който получва факсове от космоса... иначе разни биорезонанси, жива капка, радиестезия и т.н. съм ги обиколил...в най добрия случай виждат последствия но дълбоката причина не е ясна.. Та затова си мислех да остава природата , Господ и тялото ми да се оправят сами като гладувам. Благодаря