ПРивет на всички!
Бате Бино, прекрасна идея! Благодаря!
Ето обещания превод.
Искам да ви кажа, че дамата, която говори е родена с екстрасенски възможности. Имала е ужасно дество и вижда освен енергетиката на човешкото тяло много други неща.
Нека се извиня предварително, за неточности в превода, понякога ми е трудно да намеря точните думи без изцяло да поменя изречението й. Понякога може да не предавам точния смисъл, затова тези, които владеят английски нека помагат.
Суан Тил казва:
„Въпросът, по който избрах да говоря днес е днес е: Каква да е диетата ми за да имам добър духовен живот?” /тя казва most spiritual life/ Може да се преведе и какво да ям за да съм по-духовна личност? Тя се радва, че е получила този въпрос защото начина на хранене е бил не само фикс идея, но и страст за нея през последните 7 години. „Когато задаваме този въпрос той е еквивалентен на въпроса: Коя диета е най-добра за моето здраве, защото здравето и духовността са омъжена-женена двойка. Едното зависи от другото. Техните вибрации си подхождат. „
„Най-общо казано това, което е необходимо да ядете са храни в ненарушим и цялостен вид /извинете, ако няма смисъл – който може да помогне/, т.е. да са физиологически натурални. Необходимо е да елиминирате простите въглехидлати. Да махнете захарта, млечните продукти, месото и преработената храна.
Повечото от вас може би знаят, че работя кото медицински /следващата дума е тясно свързана с интуицията, но нямам идея как да я преведа на български/ и като изказвам мнението си то е мнението на човек, който може да вижда енергийте в тялото, как се променят когато някой яде определена храна. Мога да видя дали енергията ви резонира или не със съответната хранителна група, но хората са различни и резонират различно на храните и някои хора може по-лесно да обработват някои храни от други. Както по принцип можем да твърдим, че всички пестициди за вредни за човешкия организъм, така и определени групи храни , по принцип, са вредни за човешкия организъм.”
Следва списък, в който тя изброява храните от най-вредни към по-малко вредни.
1. Най-лошите храни, които може да вкарате в тялото си от енергийна гледна точка са подсладителите. Човешкото тяло има реакция към тези химически вещества като към нещо, което никога не съм виждала. Понякога тялото реагира на тези вещаства по-лошо отколтото на херойна.
2. Консерванти и пестициди .
3. Алкохола – като се основавам на това, което виждам дори и чаша вино не е добра за човешката енергетика.
4. Бялото брашно – скорбялата, /нишестето/тялото ги възприема като захар и захарта е отрова.
5. Маргарина
6. Млечните предукти – не съм виждала човек, който може да ги преработи, дори и да си мисли, че може. Най-общо казано е необходимо да се елиминират животинските протейни за да сте на една вълна с духовността.
7. Пържени храни – обсонюнтно не натурални храни.
8. Месото.
"Що се отнася до енергетиката на човешкото тяло най-добрата диета е суровоядство. Обратно на всеобщото мнение напълно е възможно да си набавите всички необходими ви протейни и микро елементи с такава диета. Ако това ви е трудно, защото този вид на хранене трябва да се работи, следващия вид диета е вегетарианската. Искам да подчертая, че независимо, че посочвам тази диета за най-добра за човешкото тяло за да се прилага трябва постепенно да сме си променили начина на мислене защото, ако се насилваме ще си навредим много повече. Когато си промените начина на мислене вие си променяте фокуса и тръгване по духовния път ще откриете, че физиологията ви резонира различно на различните храни. Докато храненето може да ви вдъхнови към духовност, ако сте духовни ще се храните по подобен начин.
Ако има провописни грешки свиркайте, пиша с 10 пръста и понякога е възможно някой от тях да е излязъл от контрол.
С уважение,
Изследователка