Освен проблемите за които писах в темата имам и някои кожни проблеми които са от години,себореен дерматит на лицето в лека форма ,себорея и по кожата на главата.Не пия безалкохолни напитки,алкохол,кафе,не пуша ,не ям сладки,млечни продукти ям рядко ,пия по около 2л вода на ден,имам и още 1 проблем мисля,че е невродермит, зачервяване,сърбеж и лющене на кожата между слабините (от 2те страни) мисля,че това ми се получи от много нерви и стрес,понякога получавам и сърбеж по някои части на тялото,нямам зачервявания освен на това място.Клизмите ги правих с цел пречистване на дебелото черво,а и забелязах ,че след като ги направих се изхождах по-често,преди да правя клизмите се изхождах на седмица 1 път. Самочувствие - Нямам.В последните 2-3 г. моите съученици ме тормозиха психически и физически тормоз е имало,но тези които го правиха вече ги няма,избиване на комплекси върху мен,подигравки,обиди, просто някои хора ме мразят без причина и аз естествено си мълча,което може би е най-голямата ми грешка.В мен се насъбра много омраза към някои хора ,заради тези неща , даже не ходих редовно на училище заради тези обиди и тормоз,не излизам никаде, нямам приятели .. а и ме е яд най-много ,че позволих на някакви смешници да ме тормозят по този начин.