Здравейте, аз съм Ася и...съм супер нова в суровоядството, всъщност тепърва ще започвам с отглеждането на кълнове. Наложи ми се да потърся малко помощ и съвети, защото имам здравословен проблем, който...май вече не мога да пренебрегвам и започна да ми създава ежедневен дискомфорт. Приятел медик ми обясни наскоро, че може би острият ми гастрит и за сега малка язва ще променят живота и храненето ми завинаги, ако искам да се чувствам добре и пълноценна. Препоръча ми да започна хранене с кълнове!
Да ви призная съм експериментатор, така че нямам търпение, особено след обещанието, че драстично ще се промени ежедневието ми. Другото, което силно ме мотивира е, че това е храна, която мога да нося със себе си навсякъде, без да ме интересува дали има нещо подходящо за" разваленият" ми стомах, а аз пътувам и често наоколо е кулинарен Ад за мен. Не зна дали трябва да кажа тук с какво се занимавам, но все пак- пея, фронт съм на Nameless Day Ritual, за тези, ако има такива, фенове на тежката музика. Така че, трябва да намеря начин турнето ми това лято да не ме вкара в болница. Пожелайте ми успех, ще ви следя с интерес и ще ви питам за всичко!
P.S. Ако не се оправям с новите теми и кое къде се пише, поправяйте ме. (към админите, който винаги са прави!)