Здравейте,
Реших да споделя с вас здравословното ми неразположение, което започна силно да ме притеснява.
Всякакви насоки и съвети ще ми помогнат и ще съм ви благодарна за отделеното време и внимание
Всичко започна в началото на май месец, първо с болка при уриниране и рязка болка в десния бъбрек. Отидох в Пирогов по спещност, там ми направиха снимка и казаха, че имам възспаление на десния бъбрек. Изписаха ми антибиотик. След 3 дневен прием вдигнах много висока темперетура, което е нетипично за мен и отидох при личния лекар, помолих за направление за нефролог- отказа ми, защото в урината ми нямало данни от възспаление. На следващия ден отидох на частен преглед отново в Пирогов при уролог и той установи, че бъбрека е запушен, от камък в десния уретър, каза ми че имам интоксикация на целия отганизъм и септична инфекция ( Използвам термини, който ми бяха казвани) Положението било спешно. Разбиха с ултразвук камъка и той ме увери че бъбрека е дрениран, вече е отпушен, но от това съм развила остър пиелонефрит на двата бъбрека. Изписа антибиотици един след друг около 25 дни.
Изпих всички антибиотици до края на май, но през цялото време и след това до ден днешен продължавам да вдигам ежедневно до 37.2. усещам се общо отпаднала имам отоци под очите. Преди около 2 седмици отидох при позната на мои роднини, доцент по нефрология в Александровска болница, там също ме наляха с антибиотици и до ден днешен положението е същото. След като не можаха да ми отговорят защо темперетурата продължава, въпреки че според тях няма данни за възспалителен процес ми казаха, че може да е дисфункция на вегетативната нервна система.
Моля помогнете с мнения и съвети. В момента се намирам в Украйна/ Киев. Тук съм до 14.08.
Освен това 2013 ме оперираха от шоколадова киста и хистологията установи Ендометриоза.
Благодаря предварително на всеки, пожелал да обмени опит и информация.