благодаря за отговора, бате бино!
значи за уринотерапния чух преди няколко години от майката на моя много близка приятелка. тогава с насмешка си помислих, че е напьлно луда.
но както често пьти става, когато сме много скептични, уринотерапията продьлжи да ми навлиза в полезрението в различни блогове, форуми и т.н., но така и не се престрашавах да пробвам лично.
Наскоро се преместих от южна в северна европа и това ми се отрази много зле на кожата.
Всички пьпки, които се бяха изпокрили от сльнцето се появиха обратно. И един ден си казах, че сега е моментьт да приложа уринотерапия. Не сьм чела Малахав, но попрочетох две други книги - 'Your Own Medicine' нa Martha Christy & 'Urine Therapy' нa Flora Peschek-Bohmer. Ако някой има интерес, ще приложа линкове кьм книгите в pdf формат, но са на английски. Не знам тези доколко са сериозни според теб, но като за начинаещ за мен бяха доста информативни. Проблемьт ми с тях е, че се позовават на много научни изследвания, които демонстрират лечителната сила на урината, но предлагат малко практични сьвети. Та затова си викам да поразпитам практикуващи. Не се крийте, споделете
Засега забелязвам положителна промяна само в косата. Не знам дали си вьобразявам, но мисля че определено изглежда по-льскава и жива, при това само с няколко намазвания. Още не мога да свикна да я мажа ежедневно, защото избягвам да си мия косата толкова често, но четох из други форуми, че някои изобщо не я отмиват. Малко ме ужасява мисьлта, че някои може да долови миризмата, обаче. Какво да се прави, роб на обществото до известна степен.
Иначе постите ми вьрвят доста леко. Ще изчакам още седмица-две, през които вьзнамерявам да чета още по темата и след ще отпия от 'водата на живота'.