Вова, има го и тоя момент дето викаш .."Приказка за стълбата" ...затова и не искам да минавам по стълбата ако ме разбираш ...в смисъл такъв, не искам да почвам да изкачвам някаква стълба и по пътя да стане нещо такова като в приказката. Много по-лесно е просто да влезна в някоя партия, да лижа малко задници докато си проправям път нагоре, но просто малко се притеснявам и аз наистина дали нещата ще останат толкова чисти колкото са в момента. Или, за да стигна до такъв етап да може наистина да променя нещо в мащабите, които са ми в главата ...то може нищо от мен да не е останало. Точно затова искам по такъв начин да заобиколя цялата тая поквара и да вляза с гръм и трясък и да почна на секундата да променям нещата, така че и аз самия ако се изкуша да има последствия за мен. Да няма вратички и други глупости през които власт-имащите, които и да са те ..да си позволят толкова лесно да си вършат простотиите. Другото, което се надявам да ме предпази от изкушението е това, че изобщо не смятам да влизам в парламента независимо колко процента ще изкара евентуално партията ми между 4 и 50% ....ако не постигна поне 51% изобщо не смятам да влизам в парламента и да правя компромиси с идеите си уж че правя нещо ...или да се правя на опозиция и да поддържам статуквото. Няма ли 51% смятам просто да изляза от парламента и да се откажа от великата им заплата от 6500лв, а ако някой човек от моята партия остане ...да остане и да си харчи парите със здраве като иска, тъкмо ще знам на следващите избори кои трябва да се махнат от партията и няма да ми трябват. Просто влезна ли в парламента да пазя статуквото, пак може да се получи "Приказка за стълбата". Така че и това съм се опитал да предвидя, за да не допусна да се случи доколкото е възможно подобно нещо. Все пак никога не трябва да се казва никога, но поне засега си вярвам, че няма да се пречупя толкова лесно, защото прекалено много неща искам да постигна с тая държава и са ми прекалено добри идеите, без вратички, без ала-бала, без заобикалки ...просто нещата ще станат по друг начин. Мисля да поставя всеки такъв ентусиаст като мен на равни начала с големите партии, всеки човек с идеи и желание да работи за държавата си ще може лесно да покаже себе си и вече хората да преценяват дали да го изберат, но няма да му се налага да преборва цялата политическа клика като мен, че да постигне нещо.
Знаеш ли защо никоя партия няма да постигне това дето аз мога да постигна ...защото никой няма желание в толкова голяма степен като мен да жертва собствения си интерес за сметка на по-висши цели. Хора в други области може би има, ама в бг-политиката поне не виждам такива. А нещата са абсолютно прости, елементарни, лесни ...вярвай ми, не е необходимо нищо повече от това да имаш малко мозък в главата си, да имаш ясна визия как искаш да изглеждат нещата и най-вече ....да си готов да жертваш личния си интерес, защото без последното няма как да постигнеш велики неща. А великите и гениални неща обикновено са простичките неща. Всичко е много просто, или поне на мен ми се вижда такова. Въпросът е дали някой ще ме остави да постигна нещо толкова хубаво ...като то дори и малко подкрепа е трудно да се събере. Засега 15 човека само са ми харесали страницата. Трябва едва ли не всеки човек по отделно да убеждавам. Примерно ...хайде Вова, моля те.. подкрепи ми страницата ...или хайде, Миа ..едикакво си. Началото наистина се оказва много трудно. Хората не вярват. Интересното е, че вярват повече на Бойко и Корнелия ....просто щото са им познати, гледали са ги там и т.н. И смешното е, че трябва аз да се доказвам ....а не Бойко и Корнелия примерно .....какво постигнаха за 30 години всички тия партии на прехода, че стоят едва ли не на някакво по-високо ниво от мен?! Абсолютни жалки смешници дето само се редуват да крадат и не правят нищо! Ама това е като с рекламите ...на прах за пране, на кока-кола и т.н. хората са свикнали да ги виждат по ТВ и им вярват повече, отколкото на някой обикновен човек. Това е същото както и с медицината, понеже тук е такъв форума ....ние тук обикновено говорим на хората, че месото е вредно, ваксините са вредни .....промени храненето си и ще оздравееш ......и се почва - ако беше толкова лесно, докторите нямаше да лекуват с хапчета ....ако ваксините наистина бяха вредни, нямаше да са задължителни и да ги слагат на бебета ...демек, промити мозъци! Същото и в моя случай сега и политиката ...аз казвам, че нещата са твърде лесни и твърде възможни да се случват по много много по-различен начин ...обаче политиците и политиката в България дотолкова са промили мозъка на обикновения човек, че той като зомбиран не вижда нищо по-различно около себе си и нещо малко по-особено като мен му се вижда толкова страшно, невъзможно, плашещо или не знам и аз какво. Просто е по-лесно да си затворим очите все едно огризко не съществува и с това ще си запазим спокойствието ...няма да четем разни брътвежи в подобен сайт дето не е за политика ...ще убием желанието на огризко да промени нещо и така .....и ще изпуснем най-хубавото нещо, което може да се случи в тая държава, щото е било много трудно да се натисне един бутон Лайк във фейса, или да се прати покана за приятелство (като не искаме да харесаме толкова страшна и опасна страница). Но точно сега ми трябва много по-голяма подкрепа като имам 15 лайка ...ако са 1500 ще ми е много по-лесно да убедя някого или група от хора, че си заслужава да ме подкрепят, след като вече много хора са ми повярвали. Обаче ми е странно ...много и то - понеже засега май никой от форума не ми е харесал страницата, явно съм прекалено алтернативен дори и за тук ...но както и да е, някой ще ми обясни ли примерно какво точно ще загуби ако реши да ме подкрепи ако ще и без конкретика ...заради желанието ми да променя нещо към по-добро ...девствеността си ли ще загуби някой, или от какви точно дивиденти ще се раздели?! И какво му е лошото да съм предпазлив и да не искам да си издавам идеите? И какво примерно като партиите постоянно правят грандиозни обещания и накрая нищо не изпълняват? Така и аз мога, но дори не искам да обещавам конкретни неща ....предпочитам с действия да показвам нещо, а не с приказки. Но както и да е... ще се боря поне докато не ми писне за всеки глас и така!!!