Даниела много хубав откъс ти е публикувала.....Аз познавам,имам близък човек,които 2 пъти са му откривани и отстранявани злокачествени туморни образования,т.е. на 2 пъти в различи части на тялото е имал рак,това става преди 10 години и човекът е жив и здрав днес
Пък за рака.......аз мисля,че това заболяване се пораждана 1 място от някакъв конфликт,вътрешен конфликт,със себе си,с някого,с реалността или с каквото и да е ,но конфликт-най-просто казано.Е разбира се,че и начина на хранене е особено важен.
Не знам,може налудничево да звучи,но ако ми се случи подобно нещо ,ще седна и ще си преосмисля в детайли целият съзнателен живот,всички моменти,когато съм била обидена на някой,огорчена от нещо и т.н.-всичко.
Това е болест като всяка друга и съответно си има причина.Като имах проблеми със сърдечния ритъм направих така-започнах да търся причината от момента в които ми започна проблема ,промених си и храненето...и съответно продължавах да търся причината,търсих я,търсих я,открих я,как да го кажа.....осъзнах я и проблема изчезна.Казвам ти това не защото рака и сърцето са едно и също нещо,а защото всяка болест си ИМА причина.Приятелят ти(дано не е сериозно)може да отиде да го лекуват с каквото искат,но да се замисли защо това се случва,ако изобщто е от хората,които са склонни да допуснат че причината за нещо се крие в тях,а не във всичко и всеки друг,но не и в тях самите.
Малко дълго стана,ама нямаше как да ти обясня по-сбито какво си мисля за рака и въобще за болестите,понеже 2те неща са свързани.