Какво стана след 7 дневния ми пост и защо влезнах в болница.
Малко предистория..
Преди около 2 години за около година и половина направих 9 поста от 5 до 11 дни. Доста заболявания имах преди да започна постовете: коксартроза (липсваше над 50% от хрущяла на тазобетрената кост), подагра, високо кръвно, тробофлебит/тромбоза, високо наднормено тегло .. Сериозни подобрения след периодичните гладувания тогава. Сега остана за оправяне тромбозата и още малко ставни проблеми. Правя водни гладувания, като пия малки количества вода на ден от 0.5-1.0 литър тъй като не ми се пие, но пия заради тромбозата.
Коксартрозата ми е документирана на рентген. Хрущяла го няма, ходех с бастун. Болки като ходя.. болки докато спя през нощта. Обиколих доста от великите ортопеди в страната, бях на ортопед и в Германия. Мнението им беше операция. Проблема бил механичен - няма хрущял. След тези постове които направих, хвърлил бастуна(всъщност не ползвах бастун, а щека) и започнах пак, като едно време да се качвам по планината.
Идеята ми беше: да редуцирам теглото и чрез постовете да активирам регенерацията. И така пост след пост се получи. Усещах, че съм напипал пътя..
Искам да изкажа специални благодарности на този форум и на администраторите му. От тук започна вдъхновението ми за промяната!