Здравейте съфорумници ☺ преди малко се регистрирах за да мога да комуникирам с препатили и опитни, каквито смятам повечето от вас са. Та ... предстои ми първото чернодробно прочистване. Днес ми е шести (6) ден в който съм на плодове ( портокали, мандарини, грейпфрут, малко банани и киви ), сок от ябълки(кисели и сладки), също така пия и фреш от морков, цвекло, магданоз и тиква. Като прегладнея непоносимо утолявам глада с малко пресни фурми или микс от сурови ядки ( бразилски орех, лешник, бадем, кашу, орех) и сушени плодове ( червена боровинка, смокини и стафиди ). За момента дневният ми режим е следният :
Сутрин изпивам чаша топла вода и минавам през тоалетната ако е останало нещо от предния ден да се разделим по живо, по здраво и излизам за работа. Тъй като работата ми е предимно умсрвен труд за 2 часа на ден се прибирам малко преди обяд и си правя соковете от горепосочените плодове и зеленчуци. В ранния следобяд според зависи колко ми е пригладняло мога да изям 3-4 фурми и вечерта настъпва агонията, когато жена ми започне да приготвя вечеря за сина ми, който е само на 4
Но се държа - кълцам си малко спанак в една купа и го подправям с шарлан и лимон. В другия случай приготвям една Метличка и се утешавам с 3-4 маслини.
И така вече 6 дена .... усещам как килограмите ме напускат, но не и тонуса и силите ми. Бях решил да изкарам 2 седмици на сокове и салатки и в началото на 3тата седмица да започна същинската част със сока от кисели ябълки и т.н. Но от днес сутринта ми се върти в главата една идея - Колко удачно би било да спестя една седмица суровоядство и да премина след няколко дена директно към чистенето със сока от лимон/грейпфрут и зехтин/шарлан ?
Като след евентуални положителни резултати ще започна да пия билки за черен дроб и жлъчка.
Прочетох немалко неща по темата с пречистването и хранителния режим, но ще се радвам да споделите от първо лице и да дадете съвет ☺