Здравейте на всички,днес има хубава новина-ac/dc в София,да му мислят чалгаджийте къде ще се крият,а тези който са от Софето като му дойде време да си отворят прозорците и да си укрепът панелките.Аз съм от Бургас и съм средностатистически българин,който от 9ти клас пуши и пие,обича жена си,уважава другата,пошляпва 3год-ят си син и въобще както се казва-нищо човешко не ми е чуждо.Тази година на 12май почина майка ми от цироза-хепатит C.През 2000г. и оперираха злъчката и установяват цирозата,комунягите от здр.каса и отказват лечение с интерферон,защото няма кинти,а списакът е дълъг и с предимство са младите.Бог да я прости.А,аз попаднах тук защото имам проблем със злъчката,7години държахме с един авер кръчма в центъра-Куцата медуза,е от там ми е злъчката.Сега от една седмица съм тревопасен и мисля към края на януари да пробвам с нагряването,и после пак докато има резултат.Вегитарианството въобще не ме влече,а йогата още повече и ако дай боже се оправя,пак ще я карам по старому,но доста по-умерено.Аз така го разбирам живота.Някога като свеж и подскачащ тинейджър бях се запалил по космоса,някакви светлинни години,супернови,квазари-мазари и по едно време си викам,я слез на земята,гледай си рокендрола и мадамите,те хората са го казали-не кради,не убивай.... а аз ще търся топлата вода,дето и Айнщайн не е знае(темата за еврейте е необятна).И така почнах с чиста съвест да си гледам кефа,все пак ние живеем тук и сега,важно е много да не залитаме и да няма ме лоши помисли,да не говорим за действия.Израснал съм в християнска фамилия и са ме кръстили като бебе(леко тайничко заради режима),баща ми има голяма библиотека и много чете,че и аз покрай него ,но отдавна не см чел нищо.Най-големият ми успех е жена ми,много уравновесена и дбора,че и красива(това е бонус),имам прекрасен син-него как ще го направя човек незнам,борбата става много сериозна,а на пирамидата все повече и се вижда върхът.Тук имате интересни теми така,че тепърва ще кръстосваме шпаги,пък и аз някога като дете познавах един много амбициозен йога,но дали е жив или някъде другаде незнам.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ.