Вова, нали сме си говорили, приятелю, че думата "лекар" вече почти нищо не значи
Точно както думата "блондинка"
( може да е тъпа, но може и да не е
) Чернодробното прочистване се прави в почти всички алтернативни медицински центрове. ( нали ги обикалях преди години - из Украйна , и Русия) И в центъра на д-р доц. Елисеева, и в центъра на проф. Неумивакин ( Светла му памет
). Прави го и моят приятел д-р Вечеслав Клешнев вече 16 години! ( ( http://da-zdorov.com/index.php?id=8 ) При това, той не се занимава с друго - 15 години вече приема пациенти ( повече от 3000 до момента! ) и успоредно им провежда очистване на дебело черво, противопаразитен курс и чистене на дроба. д-р Клешнев за мен е идол- няма такъв друг сърдечен и всеотдаен лекар-натуропат.
Другият ми познайник , Никола Алексиев в Плевен също задължително го прилага на всички. Самият той регулярно си чисти дроба, говорил съм с него.
Естествено, че не е "дълготрайно" или "глобално и тотално" такова прочистване, но не е никак маловажно, стига да е приложено правилно. А и организмът сам ни показва дали е доволен от процедурата или не
След правилно извършено прочистване ( и на черен дроб и на дебело черво ) ще имаш 2 дни , през които ще се чувстваш буквално "на 7-то небе" - така лек и щастлив, че по друг начин това усещане просто няма как да си го доставиш ( освен ако не вземаш разни субстанции
)
Наскоро същото ми сподели и моят молдовски приятел Андрей Тодика в типичният си оригинален стил : " Представяш ли си , след 7 дни хидроколонотерапия, не можах да се позная- почнах силно да обичам и да се възхищавам на всичко, вкл. и на Кишинев ! "
( Той мрази Кишинев по принцип
)
Иво, конкретно по питането ти:
1. Поздравявам те за правилният избор - веганството за теб е задължителен подход. Единственият начин да накараш организма да изисква по-малки, минимални дози инсулин. (Които , предполагам си биеш )
В този филм Гебриъл Казънс доказва ролята на веганството за смъкване на кръвната захар, само за 1 мес. постига чудеса с диабет-2. Казва , че има и трима излекувани с тип-1.
https://www.youtube.com/watch?v=MVYrE3f32yI&list=PLgk8Y5ulvZG4nINnvK4vodpWxIj67HqS9&index=32. Нямам компетентността да кажа със сигурност какво точно се е разбутало покрай прочистването, сигурно нещо със жлъчката. Според мен няма страшно, ще се отрегулира от само себе си.
3. Това хранене от 1 път на ден.. ? Кой ти даде такъв съвет? Да не си залитнал по фастинга?
Дори и така да е , пак е по-добре храненията да са поне 2, както го прави Джозеф Меркола. ( Той 20 часа в денонощието не яде. В рамките на останалите 4 часа , обаче, хапва 2 пъти) . Ако си тип "вата" по Аюрведа, 1 път на ден въобще не е добре.
4. Чернодробното прочистване не е като да си прочистиш зъбите
Не се прави чак всеки месец, натоварващо е.. Два пъти годишно е достатъчно. Почети ако искаш книгата на Малахов , там е обяснено много добре.
5. Много важен момент е загряването на дроба. То трябва да започне още от обяд, ако процедурата ще се прави вечерта.