Здравейте приятели
Казвам се Илиян Андреев на 32г от Варна, това което ме доведе в този форум е желанието ми да повлияя ако е възможно на едно доста неприятно заболяване на очите, което имам, което е прогресивно и на едното око даже имам трансплантация през 2004г. Наскоро се зачетох, че прогреса му е свързан с токсините в организма (не ме учудва вече, но като нямах на представа ...) и понеже на "по-здравото" ми око зрението се влошава вследствие на прогрес на заболяването, реших да се опитам да си направя някаква комплексна терапия включваща промяна в храненето + упражнения за очите, не знам дали ще проработи но съм длъжен да опитам
Та в тази връзка се зачетох за соколечението в този сайт и не ми стана ясно от написаното, дали е за един ден или за няколко дни:
"при очни заболявания:
250 гр сок от моркови, целина, магданоз и глухарче
250 г сок от моркови
250 сок от моркови, целина, магданоз и спанак
250 г сок от моркови и спанак
За да придобием добро зрение и да се отървем от очилата си добре е да прилагаме тази рецепта с едновременно прочистване на организма и по-висока степен на суровоядство."
Също така и за детоксикация с цитруси:
"За детоксикация с цитруси – приема се единствено следната смес в продължение на 3 дни:
900 г сок от портокали
900 г сок от грейпфрут
200 г сок от лимон
2 литра вода, най-добре протиева или замразена и след това размразена."
Ако някои може да ми каже, ще му бъда много благодарен ... Намерението ми е от гледна точка на храненето, да ям колкото се може повече сурови неща и да пия повече изцедени сокове.
Засега не смятам да спирам да ям риба и пилешко (просто ги ограничавам до макс 1-2 дена в седмицата).
Поздрави на всички!