Привет,
За морската сол, определено доста се пише!... Не знам... в момента спрях солта, но използвам китайски соев сос защото знам, че там има сол
,... и някак си се успокоявам, че китайците "знаят какво правят". Но искам да стана абсолютно наясно, доколкото е възможно!
А,... що се отнася до грамажа,... една малка лъжичка (
от старите ...не съвременните, които не можеш да разбереш за чай ли са или за супа , без връх е точно 5г. Мерил съм го с електронна везна!
Искам да попитам,... ИМАЛИ НЯКОЙ ТУК, КОЙТО ВЪОБЩЕ,... АМА
В-Ъ-О-Б-Щ-Е не употребява сол?
... Ако обича да направи кратък коментар?... Предполагам, че всичко е до пре-програмирането на вкусовите навици на организма, но... бих-бил благодарен за коментара!...
Ще публикувам една статия за НАЙ-ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ на един народ, Хунза! Много ме впечатли!... Може би ви е позната вече, но за всеки случай,... за поощрение!...
http://www.kak-da.com/най-здравословното-хранене.htmlp.s. Към -
Ортодоксален Аноректик нищояд - ... Приятелю... това, което показваш не е за хвалба! Започни да се храниш! Не търси аскетския начин за "духовно извисяване",... чрез не ядене!... Стани нормален християнин и търси здравословния начин на живот, както е писано: "
Всичко ви е позволено (свободната воля на човека да избира между лошо и добро, ... и пояснява),...
но не всичко е полезно"... Всяко безполезно нещо, бавно или бързо, води надолу!... Успех момче!...
Поздрави
Добри