Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здраствуйте и от мен  (Прочетена 6112 пъти)

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:Здраствуйте и от мен
« Отговор #20 -: 10-01-2010, 10:57:21 »

Просто си избираш да си върху някой, които ти харесва и готово. :heart_2: tooth
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #21 -: 10-01-2010, 12:08:43 »

Да, има известна еротика в такава ситуация tooth
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
« Отговор #22 -: 10-01-2010, 12:33:21 »

:love_007: :Appetit_17: Днес времето е много хубаво :) Пожелавам ви много усмихнат ден!
Активен

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #23 -: 10-01-2010, 12:41:50 »

Петко, има две-три асани дето искат повече място ама сега не се сещам за наименованията им.
Колкото до еротиката в Пловдив може и така да е, но ако тръгна на йога в Плевен ще съм един от най-малките (и ще трябва да се вардя някой да не се стовари върху мене)  tooth
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #24 -: 22-01-2010, 17:47:39 »

Привет и от мен Еллис :) и на всички съфорумци
Аз от мнооого скоро практикувам йога (2 седмици) и съм много вдъхновена и ентусиазирана. Разстоянието м/у постелките ни е често 20 см, но мога да падна само в/у някоя дама :)
Координацията ми много страда, но съм убедена, че с ще се подобрява постоянно. Почти не съм спортувала и се срамувам от това, много съм негъвкава, но знам, че е по- добре късно отколкото никога.
Опитвам се да поздравявам хората там, но повечето са мноооооооого погълнати от себе си и се правят, че не говориш на тях. Все едно е неестествено да поздравяваш......
Активен

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #25 -: 22-01-2010, 22:51:46 »

Напомняш ми какво дърво бях навремето. Жалко, че няма начин да ти покажа какво съм постигнал, за да те мотовирам (освен да ида на някое републиканско по йога)
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #26 -: 23-01-2010, 09:38:03 »

Важно е че си започнала и ти харесва,аз също имам проблем с някои стави-тазобедрени и колената отчасти,но с времето се надявам да се отпуснат.Храненето е много важно и почистващите практики.
Не съм вярвал,че ще мога за три месеца да правя стойка на глава,но сега я правя спокойно и без усилие.
Нормално е да са такива отношенията,когато са повече жени и то непознати :bleh :Content_4 - emotloader: в България си все пак :surpris_23:
Само не се насилвай,в йога насилие и бързане няма.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: 03-02-2010, 22:18:15 »

Здравей инката :)  :flower: Добре си почнала :) Бъди постоянна и ще постигнеш резултати , а колкото до поздравяването ... остави ги :) То някой ако иска да говори с теб ще стане :) И е приветлив като теб.
Аааа benato има от до :Р , Все едно ние в 60то не поздравяваме и изпращаме всеки път :Р
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #28 -: 04-02-2010, 10:20:58 »

В тракия е по задушевна обстановката,ходим едни и същи хора,а там са различни в различното време.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #29 -: 04-02-2010, 10:35:32 »

Да , но може проблема да е от обстановката , а не от жените ;)  tooth Въпреки че не ми се вярва много ама пак е вариан.  :whistling2 - emotloader:
Активен

Lola

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #30 -: 04-02-2010, 13:33:43 »

Здравей, Елис. Интересувам се от упражнения за отслабване, посещаващите йога могат ли да споделят нещо лесно изпълнимо и много ефективно. :)

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #31 -: 04-02-2010, 14:44:44 »

Здравей Лола!  :love_006 - emotloader:
Ами зависи за какви килограми става дума :) Но те всички упражнения са лесни в йога :) С постояннство всичко се постига, ако тръгнеш да се занимаваш с йога и искаш да сваляш килограми , според мен едно пречистване и достатъчно посещения, ще ти се отразят добре, има много варианти за пречистване, като почнеш да правиш и започнеш да се чувстваш страхотно, ще получиш и ефекта :)
Поне така расъждам аз!  :surpris_23:
Активен

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
« Отговор #32 -: 05-02-2010, 11:37:26 »

Лола, излишни мазнинки се горят с кардио (минимум 20 мин., за предпочитане - 40), за извайване на тялото - каланетика от 80-те или модерния пилатес;) Резултатите идват бързо. Ако 2 дни седмично ходиш на йога, през останалите можеш да си редуваш друго тренировки. Съчетано с правилно хранене - за нула време си тип-топ.

Денис Остин има дискове 'Йога за контрол на теглото', 'Йога за отслабване', ама йогата е само в заглавието.  :D

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #33 -: 05-02-2010, 12:20:16 »

Lola, йога не може да бъде разпарчатосвана на упражнения за еди си какво. Има хора дето ходейки на йога качват килограми(малко са, но познавам такива). Основно йога е наука за живота.
Зависи и дали търсиш дългосрочен ефект. Ако искаш просто сега бързо да отслабнеш, то има хиляди начини. Ако искаш да инвестираш в бъдещото си здраве, тяло и дух, то тогава йога би ти помогнала най-добре.
А и недей търси бързия ефект. Бързината е майка на ниското качество(в много аспекти) tooth
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #34 -: 05-02-2010, 12:42:11 »

Петко,  :flowers2:

Има хора дето ходейки на йога качват килограми(малко са, но познавам такива).
Преди години ходих на йога с едно момиче и тя разказваше, че е напълняла именно като започнала тренировките. При мен се получи подобно, когато минах на разделно хранене.

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #35 -: 05-02-2010, 12:52:14 »

Хм.... аз когато почнах йога за първи път и почнах житни диети и т.н. и започнах малко да си разграничавам яденето и да е разделно и по полезно до колкото успявах, храних се само със салати, плодове и от време на време ми се налагаше да ям и десерти, манджи и т.н. :) Както и да е де, никога не съм се ограничавала на макс имам предвид. Та тогава отслабнах с 10кг, сега от една година ходя на фитнес, от 3месеца ходя редовно на йога и гледам да се храня колкото може по суровоядството :) И не знам дали съм отслабнала, но не се усещам да е така :) С фитнеса (кардиото и леки упражнения) се стегнах добре, но толкова :)
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #36 -: 05-02-2010, 12:55:12 »

Петко,  :flowers2:

Има хора дето ходейки на йога качват килограми(малко са, но познавам такива).
Преди години ходих на йога с едно момиче и тя разказваше, че е напълняла именно като започнала тренировките. При мен се получи подобно, когато минах на разделно хранене.
Аз имах предвид, че трябва и менюто да се пипне. Иначе с йога и пържоли може и да напълнее някой ;D
Но явно става дума и за някакъв вид адаптация :)
Активен

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #37 -: 05-02-2010, 14:41:21 »

НЕ съм си и помислила, че може да има резултат какъвто поискаш с паржоли и йога :) Споделям, моя изпитам опит, до сега!
Активен

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258
« Отговор #38 -: 05-02-2010, 14:54:49 »

Иначе с йога и пържоли може и да напълнее някой ;D

това е моята формула на успеха tooth
Активен

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #39 -: 05-02-2010, 15:06:47 »

Аз имах предвид, че трябва и менюто да се пипне. Иначе с йога и пържоли може и да напълнее някой ;D
Но явно става дума и за някакъв вид адаптация :)
Да, да, аз съвсем правилно те разбрах.  :) Тя си беше веге, но може да е хапвала повечко мазнини и въглехидрати, знам ли?! Кратко време съжителствахме и не съм я разкрила!  :D
Иначе при мен си беше адаптация - след няколко месеца разделно хранене (тогава още хапвах млечни) си бях пак на старото тегло, от което не мърдам.

Страницата е създадена за 0.063 секунди с 18 запитвания.