Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здраствуйте и от мен  (Прочетена 6113 пъти)

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
Здраствуйте и от мен
« -: 08-01-2010, 17:22:02 »

Здравейте и от мен. Аз съм Елена от Пловдив , почнах да посещавам занията по йога преди няколко години, но прекъснах, поради разни си причини :) Сега отскоро пак взех да си ходя по редовно при Рашко и се чувствам много добре.
Относто суровоядството, по принцип съм доста впечатлена и ме грабна да следя рецептите и да си правя някой нещица, още не съм имала възможност да пробвам нещо :) , но обещавам че в най скоро време, когато приготвя нещо, ще си изразя мнението. Не съм вегетарянка или нещо от сорта, ядях си месо, но сега отбягвам, мога и без него :) не съм пристрастена. От 2 години някъде започнах хранене предимно с плодове,зеленчуци,ядки и т.н., но почнах да се занимавам с фитнес преди малко по малко от година и там режима ми се смени, но сега на ново съм на по здравословни храни, а колкото до сладкото и другите , не много полезни храни, си ги позволям,но гледам да е много рядко когато просто няма как :) Гости... и т.н.
Мммм... какво друго да кажа за себе си, за момента не се сещам :) На 20години съм(все още) :) Уча. Не работя. Радвам се на живота :)
До скороооо  :peperudi:
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Здраствуйте и от мен
« Отговор #1 -: 08-01-2010, 17:31:28 »

Здрасти, Ели  :love_026: добре дошла .
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #2 -: 08-01-2010, 17:34:00 »

Добре дошла,ще ни обвинят.че сме мнозинство-ходещите на йога  :Content_4 - emotloader:
Надухме им главите с тоя Рашко tooth
На прав път си,спокйно и бавно се постига много!
Довечера може да се видим :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: Аз съм Стоян,ако случайно не си ме познала :laugh:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 08-01-2010, 17:35:36 »

Ами той Рашко е номер 1 :) Какво няма :Р Познат те как няма :Р Теб ли да сбъркам???
Дани, мерси :)   :love_006 - emotloader:
Стоянчо , значи довечера ще тренираш пак ръце , ммм  :bleh
Активен

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258
« Отговор #4 -: 08-01-2010, 17:38:23 »

здрасти,добре дошла,много мразя руския език да го ева tooth

опа,бенато,ти пак ли си почнал с йогата,тъкмо ще се запознаем,само да ми минат академичните страсти
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #5 -: 08-01-2010, 17:39:20 »

Ни мъ издавай :Content_4 - emotloader: Пламен ми записа йога нидра от Рашко и вчера след заниманията ми(правя самостоятено след като всички заспят) я практикувах.Много добре се отразява :laugh:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 08-01-2010, 18:12:04 »

Ооо , верно , че Пламен ти даде някакъв диск на теб онзи ден ;) Ахх тиии :Р :) Ахахаха скришом практикуваш :)  tooth
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #7 -: 08-01-2010, 23:46:19 »

Ех, тая тракийска групичка ;D ;D :D ;)
Значи Пламен е колегата-разпространител на дискове в Тракия ;D ;D tooth ;)
Идвайте към хотела, стига сте се блъскали в тая малка класна стая tooth
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #8 -: 09-01-2010, 00:39:12 »

Бенато, какво значи трениране на ръце? Всеки ден за една отделна част от тялото ли правиш асани ?
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #9 -: 09-01-2010, 08:05:21 »

Така се шегуваме,защото с тазобедрените съм зле и когато качваме краката на бедрата за лотус,аз им казах ,че правя тренировка за ръце,защото влагам усилия с ръцете ;D
Активен

GO GREEN

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 09-01-2010, 11:21:34 »

Хотела на мен лично ми е далече, Тракиийка ми е мн по близко,все едно съм си у дома :) Но имам мерак да дойда да видя и в хотела и скоро ще дойда :)  :bleh :whistling2 - emotloader:
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #11 -: 09-01-2010, 12:38:06 »

В "Тримонциум" условията са много по добри,но в "Тракия" има нещо особенно,има дух,повече се контактува,по-човешки и близки са взаимоотношенията. Дискусиите с Рашко са винаги на ниво,хората са приятни и усмихнати,е и в хотела има много свястни хора,но другите не ги познавам,а и те не искат да контактуват. :surpris_23:
Активен

GO GREEN

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258
« Отговор #12 -: 09-01-2010, 12:55:19 »

да бе,забелязал съм,че в хотела,въпреки че има хора,които са много добри в позите tooth са доста отчуждени,някои даже ми изглеждат доста надути и самовлюбени,а има откровено и 1-2ма нахалници.някак си не мога да го възприема с напреднал в йогата това държание
Активен

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 09-01-2010, 13:15:30 »

Честно казано :) и аз така си мисля за "Тримонциум" и за това и не съм проявявала голямо желание да отида до там, но сега просто , Стоянчо , ако беше останал снощи за по чай  :bleh щеше да разбереш :) :D Аз може да посетя скоро , защото приятелката на брат ми и нейните приятелки , са чули от някъде за "Тримонциум" и тя ми каза , че смятала да ходи на йога и като ми каза ТАМ , аз реших да отида с нея за да я представя :) Нейните приятелки ... не знам де , но като цяло те ... са хора който ... как да ги кажа и аз :) Спец. за нейните приятелки не мисля , че ще разберат нещо от казаното от Рашко или ще кажат "Боже, тези тука всичките са луди!" :) Или подобно :) Малко са надути , ако мога така да се изразя и ограничени може би. А колкото за приятелката на брат ми, с нея си говорим много за тези неща и тя е много надъхана да посети подобно нещо и да се занимава и ест. някой от нещата който са редни и хубави да се правят в тази сфера , тя намира за ъпсурдни :) Но всичко с времето си!
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #14 -: 09-01-2010, 17:21:40 »

Днеска направо рекорд в Тримонциум.... към 60 души бяхме....има-няма 40-50 см разстояние само между постелките. Поне аз досега не съм виждал повече хора в хотела :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 09-01-2010, 18:44:33 »

Ууууу и аз мислех днеска да идвам , но ... цял ден пишех проект, чааааааак сега приключих и още не съм яла почти нищо и чувствам много глад :) на чайове и малко ядки съм  :surpris_22:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #16 -: 09-01-2010, 19:16:26 »

40-50 см си на право не населено. в нашия клуб разстоянието между постелките е 20 см. и постоянно риташ другарчето. или някой ти стъпва на главата и ти стъпваш на нечия - например при крокодилските  :Content_4 - emotloader:

Елена, здравей! Първо поствам после те поздравявам, но ти ще ми простиш. Пожелавам ти успех в начинанието. Пътя към здравето нещо почна да се пренаселва, което си е направо супер
Активен
Намасте :)

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #17 -: 09-01-2010, 22:59:29 »

Така се шегуваме,защото с тазобедрените съм зле и когато качваме краката на бедрата за лотус,аз им казах ,че правя тренировка за ръце,защото влагам усилия с ръцете ;D
То и аз не съм се родил много гъвкав - първата година от практиката ми изобщо не можех да поставя стъпалото си върху срещуположното бедро и в продължение на още 2 - 3 години правех пранаямите във вирасана или ваджрасана, защото едвам издържах 20 секунди в падмасана.
Разбира се не си давам никакъв зор, но все още имам проблем с краката - не мога да направя хануманасана и пашчимотасана докрай.

40-50 см си на право не населено. в нашия клуб разстоянието между постелките е 20 см. и постоянно риташ другарчето. или някой ти стъпва на главата и ти стъпваш на нечия - например при крокодилските  :Content_4 - emotloader:

Елена, здравей! Първо поствам после те поздравявам, но ти ще ми простиш. Пожелавам ти успех в начинанието. Пътя към здравето нещо почна да се пренаселва, което си е направо супер
А аз се притеснявах, че пространството ми у дома е 2,10 дължина, 1,70 ширина, 2,00 височина - и се въздържам да пробвам доста асани. При вас сигурно асаните които е възможно да се правят в тази теснотия се броят на пръсти
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #18 -: 09-01-2010, 23:04:50 »

хехехех.... правим всички основни. Защо да е теснотия? Кои асани не биха могли да се изпълняват според теб?
Активен

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 10-01-2010, 01:11:10 »

Здравей , DarbyMac. Прощавам ти ест. :)  :bleh
Какво толкова ви притесняват асаните и гъчкането :) Правиш си каквото можеш , па като е в/у някой па сега какво да направим  :Content_4 - emotloader:
Активен

Страницата е създадена за 0.077 секунди с 22 запитвания.