Здравейте
Казвам се Хриси ,на 21г.:)Попаднах случайно на сайта на Мер ,а от там и на форума преди година някъде.Търсех информация за здравословен проблем и вече година по-късно разбрах че традиционната медецина не може да помогне.Но тогава явно не беше назрял момента на промяната и след малко четене нещата останаха така.Искам да поздравя всички тук,че споделят опита си,помагат на другите и малко или много се опитват да се хранят здравословно и да живеят в хармония с природата. От 4-5 г. се опитвам да намеря подходящия начин за хранене за мен ,но след лутане м/у разделно хранене,вегетарианство и т.н. накрая се отказах - мн различни мнения,всеки доказва различни неща.Накрая стигнах до извода, че само с опит ще мога да усетя къде е истината. На 17г. гладувах 10дни (на омекотен режим на Лидия Ковачева),след това известно време се хранех разделно-опита ми свършва до тук. Грешката ми е че трупам мн информация ,но нямам практика- дали заради мързел, слаба воля или друго. Подкрепата по пътя към промяната е мн важна- не съм срещала друг форум в нета ,в които да има толкова мн добронамерени и истистински хора.
Трудно е да се промениш ,но не и невъзможно! От седмица чета мн усилено всичко във форума и все още имам чувството ,че нищо не съм прочела
има толкова много неща ,които да науча и за които не съм чувала дори
Вече направих няколко промени във начина си на хранене( и най-вече спрях месото от 7 дни вече:)) хе хе и се чувствам добре) ,но те са толкова малки сравнение с вашите постижения,че ще изчакам още преди да споделям опит
Искам да благодаря на бате Бино
за информацията ,която ми даде преди година някъде и на всички други ,които ми отговориха тогава.
Много се радвам ,че открих това прекрасно място в интернет пространството:) Много усмивки:)