Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Покълнал нахут и смлян сусам  (Прочетена 13691 пъти)

catalina

  • Full member
  • ***
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 188
Re:Покълнал нахут и смлян сусам
« Отговор #20 -: 31-07-2013, 12:36:09 »

И аз сьм си правила няколко пьти хумус с покьлнал нахут. Нахутьт (100г сух) го киснах от вечерта до сутринта, после преплакнах добре и оставих в дьлбока чиния, покрит с влажен тензух. Три дни му трябваха за мьничко кьлнче, като проплаквах по два-три пьти на ден.

После го смлях сьс сусамов тахан, зехтин, чесьн и лимонов сок. Не вкус не е сьщият като сьс сварен, но вкусьт не е неприятен, просто е различен.

Не знаех, че се подправя с кимион.
Активен
Не разбирам твърде много ли знам или недостатъчно...
 

Страницата е създадена за 0.157 секунди с 22 запитвания.