Здравейте красиви хора, обитатели на това чудно място
...
Намерих ви миналата седмица, неслучайно ( убедена съм) и много се радвам на това!
Не съм нито пълен вегетарианец нито на пълно сурово, но съм на път
;
при мен нещата се получават сякаш сами, първо трябва да благодаря на родителите ми за навика да се храня предимно със зеленчук и плодове, майка ми месото не го признаваше за храна, но ни оставяха и сами да избираме, та съм израснала основно на салати, аз не понасях мляко и не са ме и насилвали; изобщо, без много да знам, следвала съм принципа да ям свежо и цветно (натурално цветнo) и само каквото усетя че ме влече и ми е ok като го приемам; през 89-90 бях вече студентка в София, ония години се храних по гадничко, но често бях само на плодове; е имаше и гладуване, не точно по избор, но нямах доста средства, а само като надушвах манджите в стола и бягах
След тези гладни години се озовах в Италия, където живея от вече почти 20 г. в началото опитвах всичко, научих се и да готвя, но продължавам основно на зеленко и плодове, зимата и зеленчукови супи, от млечните кисело мляко мое производство, хляб домашен или вместо него си правя спагети и разни бързо сваряващи макарони за мен с песто, домати или само зехтин, а на смесеното ми бългороит. семейсво ги готвя както кажат и не дотягам;
а, казвам се Веселина, ставам на 40 на 1 март
...имам две деца, един мъж, котка, рибка, работа и т.н; не съм много спортен тип, обичам да чета, да се изтягам с нова книга в двора, да се движа на 2 (крака, гуми), хата йога, морето и лятото;
и отново комплименти на вас и на форума