ами всъщност това е сериозна тема.
за мен суровоядството е част от живота ми, за която откривам по нещо ново постоянно..част от нещата избирам да пробвам от хора с опит в тази насока, но основно- интуиция.
и в този ред на мисли - важно е за времето. Но идеята е, че и аз се опасявах, че ще ми гълта време, но после се замислих когато се готви (а и няблюдавах хората около мен, които ядат 'нормално', колко време отнема всичко, и разбрах, че това с времето ми е оправдание. )
та по-скотро е важно идеи...
запаси се със зеленчуци, сус плодове, ако ще си цял ден навън си планирай по път да си купиш нещо или си носи, за насищането- при всеки е различно.
мисля, че пак е свързано с нагласата.
маслините, тахана, ядките, са засищащи.
овесени ядки и друго мюсли също мн бързо се приготвя сурово.
булгур също.
и е мн важно според мен да преодолееш идеята за 'заместители' на неща, които по принцип си мислила за засищащи само по навик.
друго- ако все пак имаш нужда, си хапвай хубав хляб, или сухари- остави нещата да се случват постепенно.
но аз определено се уча да на мързелувам с планирането : за покупки, по дни...